Riel komt met de schrik vrij

ingevoerd op 02-12-2015

Riel speelde vandaag tegen hekkensluiter Tivoli uit Eindhoven. Riel kwam goed uit de startblokken en stond in no time door doelpunten van Rick van Berkel en Thomas Broers op een comfortabele 0-2 voorsprong. Hierna zakte Riel weg en liet Tivoli terug in de wedstrijd komen. Riel mocht niet mopperen dat het vizier bij de gastheren niet op scherp stond en met de 0-2 de rust werd bereikt. De tweede helft het zelfde spelbeeld een onrustig Riel en een gevaarlijker Tivoli dat dan ook uit twee vrije trappen rond de zestien op 2-2 wist te komen. Nadat Tivoli een kans om op voorsprong te komen had gemist herpakte Riel zich goed en was weer de betere, doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Rick van Berkel en Thomas Broers maakte beide hun tweede doelpunt en kwam Riel hierdoor op een 2-4 voorsprong. Riel maakte het zich vanmiddag onnodig moeilijk, als het heel de wedstrijd gespeeld had zoals in de begin en eindfase had het een makkelijk middagje kunnen zijn. Volgende week thuis tegen Sterksel, aanvang 14.30 uur.