G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 02-12-2015

Nederlaag voor GSBW 1 bij SVSSS

Afgelopen zondag 29/11, stond de uitwedstrijd tegen de koploper op het programma. SVSSS behaalde uit de 1e 10 wedstrijden 27 punten met een doelsaldo van 32 voor en 7 tegen.

Trainer Dennis de Bruijn begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Willem Visser, Koen Kuijten, Rick Kuijpers, Wesley van Gestel, Bradley Luijten, Sander Schell, Tom Voets, Niek Nihot, Koen Meijboom en Jasper van Nunen.

Op de bank zaten: Edwin van Cranenbroek, Dave Tierie, Michael Tschmarke, Tom Gagliardi en Bob Peeters.

Wegens blessures kon er geen gebruik worden gemaakt van: Dave en Nick Welten, Luke Vrinds en Luuk Becker.

Vooraf was bekend dat SVSSS de tegenstander graag het spel laat maken, waarna bij bal verovering razend snel de omschakeling wordt gemaakt.

1e helft:

Helaas kon het vooraf afgesproken wedstrijdplan al na 7 minuten de prullenbak in. Stefan Dekkers veroverde op het middenveld de bal en kon ongehinderd doorlopen richting de 16. Met een bekeken schuiver in de linker benedenhoek liet hij Dave kansloos. GSBW had het de 1e helft moeilijk met het geroutineerde en goed voetballende middenveld van SVSSS. Pas na 15 minuten kreeg GSBW iets meer grip op de wedstrijd. In de 25e minuut ging de vrije trap van Bradley, via de vingertoppen van de keeper en de buitenkant van de paal, corner. Uit de door Bradley genomen corner kopte Wesley maar net naast. 1 minuut later kwam GSBW goed weg. De scheidsrechter keurde, na een vlagsignaal van onze assistent-scheidsrechter, het door Rachid Bouzlif gemaakte doelpunt af.

GSBW gaf de 1e helft te veel ruimte weg aan de middenvelders van SVSSS. Vooral met de eerder genoemde Rachid Bouzlif en met aanvoerder Lars Cornelissen had GSBW het moeilijk.

In de 41e minuut had Jasper nog een prima actie in huis op links. Op aangeven van Tom V. kapte hij zijn tegenstander uit en met binnenkant rechts krulde hij de bal richting de verre hoek. Helaas ging de bal net naast/over de kruising.

Op slag van rust kwam SVSSS op 2-0 via verdediger Stan van de Brand. Vanuit een corner viel de bal uiteindelijk voor zijn voeten en kon hij Dave van dichtbij simpel passeren.

Onder de rust werd door de trainer aangeven dat er meer strijd geleverd moest worden en dat er te veel ruimte werd weggegeven. Tevens werd Tom V. vervangen door Dave T.

2e helft.

GSBW begon gelijk druk te zetten. Helaas viel geheel onnodig in de 50e minuut de 3-0. Net buiten de 16 kwam Stefan Dekkers in balbezit en met een droge schuiver liet hij Dave kansloos.

De 2e helft liet een ander GSBW zien. Er werd nu wel strijd geleverd en meer duels gewonnen. SVSSS had het daar soms moeilijk mee, vooral als er druk op de achterhoede en de keeper werd gelegd.

In de 60e minuut kreeg Jasper een prima kans. Hij slalomde de 16 in maar waar hij beter met links had kunnen uithalen kapte hij de bal naar zijn rechter voet waardoor ’n verdediger de bal nog kon blokken.

In de 75e minuut kreeg Sander nog een goede kans. Zijn inzet vanaf ongeveer 14m ging net naast de verkeerde kant van de paal. In de 85e minuut werd de moegestreden Niek nog vervangen door Bob.

Helaas was SVSSS vooral de 1e helft een maatje te groot voor GSBW. De 2e helft stond GSBW beter, werd er meer strijd geleverd, en kon het daardoor meer tegenstand bieden.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen RKDSV op het programma.

 

Gezocht! Door een groeispurt van onze JG afdeling:

Zijn wij op zoek naar twee mensen die ons trainers team kunnen en willen versterken. Heb je feeling met de doelgroep, vind je het leuk om met super gemotiveerde, enthousiaste groep kinderen te werken. En je wilt de kinderen graag voetbal leren en je hebt geduld, dan zijn wij op zoek naar jou.

Ook zijn wij voor onze keepers op zoek naar een keepertrainer.

Wij trainen op woensdag van 17:00 uur- 18:00 uur bij GSBW en in de maanden dec- jan- feb binnen in de haspel op dezelfde tijd.

Interesse: kom naar onze training of stuur een mailtje naar g-voetbal@gsbw.nl (mailto:g-voetbal@gsbw.nl)

 

Oproep meiden B

Wij zijn op zoek naar meiden die ons team willen versterken? Wij voetballen iedere zaterdag en zouden het leuk vinden als je met ons mee wil doen. Wij zijn de meiden B van gsbw en houden van gezelligheid.

Heb je zin neem dan contact op met Anita Jacobs via de mail anita-jacobs@home.nl (mailto:anita-jacobs@home.nl)

 

DE JEUGDRAAD VAN DE BLAUWWITUILEN

We zoeken nog leden voor de jeugdraad CV de Blauwwituilen. Ben je een jongen of meisje en voetbal je in de F – E of D en lijkt het je leuk om deel uit te maken van de jeugdraad, stuur dan een berichtje met je gegevens naar carl.koolen@home.nl .Het is een geweldig leuke gezellige groep om samen bij GSBW carnaval te vieren. 

 

Zin in voetbal?

Dan bent U bij GSBW aan het goede adres. Voetbal is de mooiste sport die er is en bij GSBW vindt U alle ingrediënten om daar met volle teugen van te kunnen genieten. De vereniging hanteert het POP-principe, Plezier, Ontwikkeling en Prestatie en dan ook precies in die volgorde.

Vanaf 4 jaar kan men al bij GSBW terecht. Tweewekelijks op zaterdag morgen wordt voor de 4- en 5-jarigen een zogeheten kabouteruurtje gehouden. Op speelse wijze wordt aan deze jonge kinderen de eerste beginselen van het voetballen bij gebracht. Voor meer informatie over het kaboutervoetbal kunt U terecht bij Ingrid van Loon (013-534 02 74). Email: ingridvloon@home.nl (mailto:ingridvloon@home.nl).

Voor de wat oudere jeugd, zowel jongens als meisjes, wordt er elke zaterdag een competitiewedstrijd afgewerkt. Alle jeugdteams worden begeleid door bekwame jeugdleiders en – trainers. Onze jeugdcoördinatoren Leendert(technische), Willem (algemene) , de leeftijdcoördinatoren en de jeugdcommissie zorgen voor de juiste technische en tactische aansturingen binnen de jeugdafdeling.

Sinds enkele jaren beschikt de vereniging ook over een G-afdeling.  We zijn begonnen met 1 jeugdteam en ondertussen nemen nu al 3 teams aan de competitie deel.. Teams waarin kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap toch lekker kunnen ballen.

Naast het voetbal organiseert de vereniging allerlei nevenactiviteiten die er voor zorgen dat er een gezellige sfeer binnen de vereniging ontstaat. Zo gaan we met de jeugd op kamp, hebben we elk jaar een speciale zaterdag met ouder-kind-voetbal en een BBQ. Verder streeft de activiteitencommissie er naar om regelmatig  een leuke activiteit op vrijdagavond te organiseren. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.

De vereniging is ook enorm trots op het grote internationale jeugdtoernooi dat al bijna 20 jaar georganiseerd wordt: de GSBW Eastercup. Een toernooi voor B, C en D-junioren met Pasen, waarin 80 tot 90% van de teams uit het buitenland komt.

Ook organiseert de vereniging al ruim 30 jaar het Henk Elands schoolminipuptoernooi voor de groepen1 t/m 4 van de Goirlese basisscholen.

Heeft U interesse of wilt U meer weten over de vereniging neemt dan een kijkje op onze website: www.gsbw.nl (http://www.gsbw.nl). U kunt daar dan ook de juiste personen voor uw evt. vragen vinden, mocht U die niet kunnen vinden, dan kunt u altijd met uw vragen bij onze voorzitter Harrie de Wit (013-5346977) terecht.

 

gsbw gsbw
Pietenvoetbal weer een groot succes! Pietenvoetbal weer een groot succes!
Pietenvoetbal weer een groot succes! Pietenvoetbal weer een groot succes!
MeidenB MeidenB