LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 02-12-2015

Pieten bij de puppies/funkeyers

De tiende training bij de puppies/funkeyers is altijd een training met ouders op het veld erbij. De kinderen mogen dan hun ouders laten zien wat ze allemaal geleerd hebben en hoe leuk het is om op het veld bezig te zijn.

Vandaag was het zover. Na 9 trainingen waar we veel geoefend hebben, mochten de ouders vandaag meedoen. We hadden een circuit, een wedstrijd en een spel om allerlei soorten verschillende ballen te verzamelen.

Uiteraard begonnen we eerst met een tikspel, ouders mochten de kinderen vangen..wat niet goed lukte. Kinderen deden het daarna voor, en jawel hoor... binnen enkele minuten hadden zij alle ouders gevangen.

Het circuit werd vooral gebruikt door ouders om te laten zien dat ze toch ook konden hockeyen. Wel leuk om dan te zien dat je zoon/dochter eveneens snel en goed het circuit door konden komen.

De wedstrijdjes waren spannend en er werd verrassend goed overgespeeld. In de meeste gevallen hebben de kinderen wel gewonnen.

De grote verrassing was natuurlijk de drie Pieten die ons met een bezoek vereerden. Door alle kinderen zijn ze enthousiast ontvangen. We hebben de tekeningen die er gemaakt werden overhandigd, liedjes gezongen en... tuurlijk hebben de Pieten ook even meegedaan.

Kortom, een mooie afsluiting van deze helft van dit seizoen. Nu even een aantal weken op zaterdagmorgen andere dingen doen. En als dan het weer beter wordt, de koude en gure dagen voorbij zijn, gaan we weer lekker verder. Voor iedereen een goede winterstop, veel plezier de komende feestelijke dagen en tot in het nieuwe jaar.

Namens alle trainers, Marielle Finders

 

Nog meer Herfstkampioenen !

 Jongens D1

Jongens D1 vierde afgelopen zaterdag hun mooiste moment tot nu toe: ze werden herfstkampioen in de 2e klasse B en promoveren door hun puike resultaat zelfs naar de eerste klasse. Hier wordt vast de basis gelegd voor een toekomstig Heren 1. Helemaal Top mannen, MHC Goirle is trots op jullie!

Jongens D1 wordt gevormd door: Sam de Cort, Dion van Gemert, Floris de Groot, Tom Hoepelman, Giel Houben, Toine Molin, Joep Nijhuis, Jelle Reuser, Tommie van Rijswijk, Niek van Rijswijk, Sjoerd de Sevaux en Sem Wilborts.

Jan Willem de Groot en Alfredo Molin verzorgen de trainingen en Mike Reuser en Duco Nijhuis zijn de trainer/caoches. Franka Rops is de team manager.

 

Meisjes A1

Meisjes A1 gingen als een speer in de afgelopen seizoenshelft. De toeschouwers werden regelmatig verwend met  mooi verzorgd hockey, goed samenspel, mooie combinaties en schitterende doelpunten. Ondanks dat er een paar puntjes gemorst werden werd de MA1 van Goirle  met overmacht kampioen in de 1e klasse C. Afgelopen zaterdag werd de A1 van Drunen nog van de mat geveegd met 6-1. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is promotie naar de Subtop klasse een feit.

Meisjes A1 wordt gevormd door:

Laura Artz, Anouk Bax, Myrthe de Bont, Lieske de Ferrante, Marja Gommer, Anne Hoeben, Lot van den Hurk, Lieke Jagt, Janne de Jong, Valerie de Kok, Laura van Pelt, Jouke van Schooten, Vera Smeets, Lotte Smets, Tessa Tuerlings en Merel Vos.

Sander van Maaren en Jip Creemers geven als  trainer/coach duo leiding aan dit letterlijk en  figuurlijk mooie team. 

 

logo MHC Goirle logo MHC Goirle
piet@mhc piet@mhc
JD1 herfst kampioen 2015 JD1 herfst kampioen 2015
Meiden A 1 herfstkampioen '15 Meiden A 1 herfstkampioen '15