Daar moet op gedronken (en gegeten) worden!

ingevoerd op 25-11-2015

Ons Glazen Huis zou niets zijn zonder Ons Horecahuis. Zowel café D’n Brands als De Commanderie zetten dagen lang hun beste beentje voor om iedereen van een lekker drankje te voorzien. De opbrengst gaat direct naar het goede doel: Ons Glazen Huis.

Het Horecahuis opent haar deuren op donderdag 17 december om 17.00 uur. Om 20.00 uur komt de burgemeester langs om de bewoners van Ons Glazen Huis op te sluiten. Dan gaat dit mooie evenement officieel van start!

Vrijdagochtend is het Horecahuis open vanaf 9.00 uur ’s morgens. Na een dag vol activiteiten (zie onze website: www.onsglazenhuis.nl) is er ’s avonds de Winter BBQ. Een heerlijke barbecue van Keurslagerij van Hest. Het plein én Horecahuis zijn volledig in kerstsfeer gehuld en er zijn heaters om iedereen lekker warm te houden. Tijdens de BBQ kun je genieten van het optreden van Martin Stone. Een alleskunner die zijn optredens geheel afstemt op het aanwezige publiek. Verzoekjes, wensen, volume en genre… u roept, Martin zingt!

 

Schrijf je in!
Deelnemers aan de barbecue kunnen kiezen uit twee verschillende BBQ-menu’s: De ‘BBQ van Hest’ en de ‘WinterBBQ van Hest’! Beide menu’s zijn inclusief rauwkost, aardappelgratin, sausjes en stokbrood. Van elk menu gaat 5 euro rechtstreeks naar Ons Glazen Huis. Steun jij het goede doel én houd je van heerlijk eten en gezelligheid? Schrijf je dan via onze vernieuwde website in voor de BBQ. Neem je vrienden, familie, kennissen en collega’s mee. Het wordt een smaakfestijn dat je niet mag missen! 

 

Tip
Ook op zaterdag, zondag en maandag is het Horecahuis geopend. Je kunt dan volop genieten van geweldige optredens, leuke en spraakmakende acties en live entertainment. Jij bent er toch ook bij? Kijk voor het volledige programma op www.onsglazenhuis.nl/programma (http://www.onsglazenhuis.nl/programma)

 

PS. Wil jij ultiem genieten van Ons Glazen Huis? Geef je dan op voor het VIP Deck! Meer informatie? Mail naar donaties@onsglazenhuis.nl (mailto:donaties@onsglazenhuis.nl)

glazen huis1 glazen huis1