Ook dit jaar Goirlese wereldwinkel in Rielse kerk

ingevoerd op 25-11-2015

A.s. Zondag 29 november, de eerste Zondag van de Advent, zijn we weer aanwezig in de Rielse kerk met de mooie en fijne artikelen van de wereldwinkel. Wij hebben weer een mooi assortiment uitgezocht en willen het U graag laten zien. Het is weer heel divers voor groot en klein.

Mooi houten speelgoed en puzzels uit Sri Lanka. Prachtige schalen groot en klein en kop en schotel uit Vietnam. En natuurlijk de kerststalletjes van groot tot piepklein uit Ecuador.

En zocht U nog een mooie halssnoer, kom kijken heel apart en toch chic.

En niet weg te denken de koffie, thee, jam, chocopasta en de smeerbare honing, geen geknel zo op de boterham, chocolade repen en tabletten. Ook hebben wij koffie bonen in grootverpakking. Prachtige wijnen, rood, wit of rosé, neem een flesje extra voor de feestdagen, en allemaal Fair-Trade.

Fair-Trade zijn producten die worden verbouwd of gemaakt door producenten die daar een eerlijke prijs voor krijgen. Ook zijn de omstandigheden waar onder ze werken menswaardig. Dus zonder kinderarbeid en met aandacht voor het milieu. Op deze manier koopt U een goed product en helpt U de mensen ginds aan een beter bestaan.

Graag nodigen wij U uit voor of na de viering vanaf 9uur.

Wij zijn er klaar voor U te ontvangen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

 

Graag tot Zondag

 

Namens de werkgroep Diaconie

Riet van Riel

De wereldwinkel in de Rielse kerk afgelopen jaar - Fotografie: Jules van Iperen De wereldwinkel in de Rielse kerk afgelopen jaar - Fotografie: Jules van Iperen