LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 25-11-2015

11 december: jaarafsluiting recreanten
Vrijdagavond 11 december (en niet op 18 december zoals eerder werd gepubliceerd !)  hebben de recreanten weer hun halfjaarlijkse afsluiting. Na een onderling 3-luik houden we een gezellige “back to the 90 s” derde helft.

Het begint traditie te worden, en een goeie, dat de recreantenteams van MHC Goirle gezamenlijk de winterstop ingaan. Het jaar wordt afgesloten met een  gezellige borrel na gedane hockey arbeid. De  derde helft (vanaf 22:00 uur) wordt ondersteund door diverse lekkere hapjes en drankjes. Ook Flats van Boeschoten (the legendary) komt weer langs om ons recreatieve hockeygebeuren in het juiste perspectief te plaatsen. Hou die vrijdagavond vrij om het allemaal mee te kunnen maken!
 

Zaalhockey

Het seizoen start 6 december, de voorbereidingen zijn in volle gang. 28 teams nemen deel aan de KNHB zaalhockeycompetitie waarbij Dames1 voor het eerst in de clubhistorie overgangsklasse gaat spelen.

Alle informatie komt op de website te staan op de speciale zaalhockeypagina.

een trainercoachavond waarin techniek en tactiek aan bod komen. Alle ins en outs passeren dan onder leiding van Rein van Iersel de revue.

Voor de jongste jeugd zullen er ook weer 6 middagen georganiseerd worden waarin zij onderling lekker kunnen gaan ballen in de zaal.

Zaterdag 5 maart worden alle zaalkampioenen gehuldigd in het paviljoen.

Donderdag 26 november: techniek en taktiek in de zaal

“Op donderdagavond 26 november 2015 organiseert de commissie Hockeyplan MHC Goirle in samenwerking met de zaalhockeycommissie een trainer- en coachavond voor alle trainers en coaches van de teams die gaan zaalhockeyen. Deze avond zal gaan over een aantal belangrijke technische en taktische vaardigheden binnen het zaalhockeyen”. Tevens uitreiking van de hockeyballenrekken met de hockeyballen.

• Zaalhockeyspecifieke technische vaardigheden. • Hockeytaktisch in balbezit. • Hockeytaktisch in niet-balbezit. • Strafcorner aanvallend en verdedigend. • Oefenstof voor zaalhockeytrainingen. 

Tijd:   20:00 – 21:30 uur Waar:   paviljoen MHC Goirle Wie: voor alle trainers en coaches van de teams die gaan zaalhockeyen. Aanmelden: zaalhockey@mhcgoirle.nl  

 

Opnieuw teams Herfstkampioen ! MHC Goirle is trots!

Meisjes C4, deze kanjers spelen in de derde klasse G en staan fier aan kop  met een ongelooflijk doelsaldo van, schrik niet, + 55! Met nog 1 één wedstrijd voor de boeg zaterdag 28 november a.s tegen Drunen MC4 zijn ze al niet meer in te halen  door hun directe concurrent MEP MC3. Aangezien Drunen MC4 onderaan staat met een  doelsaldo van -36 mogen we toch verwachten dat de C4 meiden hun beste beentje nog een keer voorzetten en het doelsaldo opvijzelen tot ver boven de 60!

MHC Goirle MC4 bestaat uit: Veerle van Aarle, Guusje van Berkum, Marloe Boerkamp, Imme van den Boogaard, Famke Dijckmans, Pleun van Dijk, Vivian van Erck, Luna van Hulten, Marieke Koevoets, Luna Kortink, Isa Op den Kamp, Valerie van Pelt, Julie Rovers, Nomy Smits en Hanna Trommels. Trainer/coaches Jan van Aarle en Jaap Dijckmans.

 

Vervolgens werden ook de meisjes C5 gehuldigd.

Zij zijn ondertussen uitgespeeld in de vierde klasse I en kunnen zich gaan voorbereiden op de winterstop met zaalhockey maar hun directe concurrenten kunnen hen in de laatste wedstrijden niet meer inhalen ongeacht de uitslagen. Ook MC5 heeft een keurig doelsaldo van +29.

Meiden C5 worden gevormd door: Maud de Beukelaer, Lente Bos, Floore Broos, Nicky Franse, Jooske Govers, Michelle van Pelt, Annick Poos, Valerie van Schijndel, Maddy Schuller, Anne van der Sluijs, Tamar Veringa, Kicky Vermeer, Lise de Vree, Hanna van de Wege. Trainers: Arthur van den Akker en Lisa van de Wege. Coaches Robert Franse en Renate van Keulen.

image001 image001
zaalhockey 2015-'16 kickoff zaalhockey 2015-'16 kickoff
MC 4 herfstkampioen '15 MC 4 herfstkampioen '15
MC 5 herfstkampioen '15 MC 5 herfstkampioen '15