Coachingstraject voor initiatieven vanuit burgers.

Heb je een goed idee dat het welzijn van mensen uit Goirle/Riel bevorderd? Maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dan is dit je kans.

 

ContourdeTwern Goirle/Riel start in januari 2016 met een coachingstraject voor initiatieven vanuit burgers.

 

Veel initiatieven vanuit burgers hebben ‘goud’ in handen. Zij komen met minimale middelen en grote passie tot opvallende maatschappelijke prestaties. Ook organiseren zij laagdrempelige activiteiten en weten zij wat er leeft en nodig is. Zij staan in contact met succesvolle burgers en met moeilijk bereikbare groepen, die nauwelijks deelnemen aan het sociale verkeer. Initiatieven vanuit burgers zijn van grote waarde voor de Goirlese en Rielse gemeenschap.

 

Om initiatiefnemers te helpen bij het opstarten of verder ontwikkelen van hun idee, biedt ContourdeTwern een coachingstraject aan. Tijdens dit traject wordt je gestimuleerd om de waarde van je initiatief te formuleren, je idee goed op te zetten en leer je sponsoren te benaderen met een goed verhaal. Het traject bestaat uit 5 bijeenkomsten in de periode januari tot maart 2016 en is gratis.

 

Wil je meer weten over dit coachingstraject of je opgeven? Neem dan contact op met Marleen van Esch of Tessa Molenaar, tel; 013-5349191 of marleenvanesch@contourdetwern.nl (mailto:marleenvanesch@contourdetwern.nl)

contour contour