LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 18-11-2015

Elke week 2500 bezoekers bereiken? Uiterst interessante mogelijkheden voor sponsoring !

MHC Goirle bloeit als nooit tevoren. Daarbij zijn de nodige financiële middelen onontbeerlijk. Naast de reguliere contributie- en kantineopbrengsten is het belang van sponsoring en reclame groot. Deze aanvullende inkomsten zijn van grote waarde om onze vereniging sportief en organisatorisch naar een nog hoger peil te kunnen brengen.

Sponsoring en reclame bieden ú de mogelijkheid om onze grote en groeiende doelgroep te bereiken. Bovendien steunt u activiteiten in uw regio en de enige hockeyvereniging in Goirle. Elke week 2500 bezoekers bereiken, naamsbekendheid vergroten, free publicity, maatschappelijk verantwoord ondernemen of zaken doen op onze club; allemaal redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om MHC Goirle te sponsoren.

MHC Goirle biedt sponsoren de mogelijkheid om in een prachtige sportief-sociale omgeving zowel zakelijk als informeel het netwerk van de club te benutten. Immers, sport verbroedert.

Wilt u ook weten welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijfsnaam via MHC Goirle te kunnen communiceren en daarmee publiciteit te genereren? Neem contact op met de sponsorcommissie : sponsorcom@mhcgoirle.nl.

Let’s stick to the business: be proud to be MHC Goirle sponsor!

 

Eerste Herfstkampioen al bekend: Meisjes D5 !

Afgelopen zaterdag zijn de meiden van de D5 kampioen geworden door hun winst met 2-1 op Tilburg MD10. Met nog 2 wedstrijden te gaan zijn we ongeslagen en niet meer in te halen door hun tegenstanders in hun poule in de 4e klasse E. Ze zijn dan wel ongeslagen, maar de meiden hebben er hard voor moeten werken. De meeste wedstrijden zijn gewonnen met maar 1 doelpunt verschil!

 

MD5 bestaat uit: (niet de volgorde van de foto) Indy Akkermans, Zahra Berendsen, Sophie Blanc, Floor Bonte, Mayke van Dun, Janieke van Ierland, Sophie de Kok, Veronique van Lier, Maartje van Nieuwenhove, Nienke van Nieuwenhove, Iris van Rooij, Myrthe van der Weerden, Roos van Werven, Jet Weustink, en met als Coaches Caroline van Lier, Erik van der Weerden en René Bonte.

 

Vacatures in bestuur en diverse commissies 
Om onze vereniging in al zijn geledingen draaiende te houden, wordt er achter de schermen veel werk verzet door een flinke ploeg vrijwilligers. Op dit moment rusten er echter (te) veel taken op (te) weinig schouders. Daarom is het bestuur op zoek naar enthousiaste (ouders van) leden die een taak op zich zouden willen nemen, die niet denken: die ander doet het wel. 
Heb je een paar uurtjes over, verborgen talenten of bruikbare expertise, laat het ons dan weten. Er is voldoende te doen binnen de vereniging. En bedenk dat het ook leuk, gezellig en dankbaar werk is om mee te helpen en de vereniging draaiende te houden en sterker te maken. Voor nadere informatie kunnen geïnteresseerden terecht bij voorzitter Bas Tooten. Email: bestuur@mhcgoirle.nl (mailto:bestuur@mhcgoirle.nl). 

 

Word VRIEND van MHC Goirle

De Vrienden van MHC Goirle is een gemêleerde groep betrokkenen die MHC Goirle een warm hart toedraagt en een clubje waarvan je het jammer gaat vinden als je er niet bij hoort. De vrienden van MHC Goirle zijn uiteraard altijd bereid om nog meer nieuwe vrienden te begroeten.

Voor  € 100,00 per jaar (als bedrijf € 125,00) is men met twee personen lid. Het geld is na goedkeuring door de Vriendenclub bestemd voor een besteding binnen de club. Naast een eervolle vermelding op een speciaal bord in het paviljoen en op de website van de club worden de leden jaarlijks verrast op  enkele leuke bijeenkomsten.  Meld je aan via vrienden@mhcgoirle.nl (mailto:vrienden@mhcgoirle.nl).

sponsor werving sponsor werving
MD 5 herfstkampioen '15 MD 5 herfstkampioen '15
Vrienden van MHC Goirle officieel b Vrienden van MHC Goirle officieel b
we hebben jou nodig we hebben jou nodig