G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 18-11-2015

2e verlieswedstrijd voor GSBW 1

Vandaag, zondag 15/11/2015, stond de thuiswedstrijd tegen de nr. 12 van de ranglijst, Ons Vios op het programma. Ons Vios behaalde uit de 1e 9 wedstrijden 9 punten met een doelsaldo van 15 voor en 28 tegen.

Trainer Dennis de Bruijn begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Willem Visser, Dave Tierie, Rick Kuijpers, Wesley van Gestel, Bradley Luijten, Koen Meijboom, Niek Nihot, Bob Peeters, Tom Voets en Jasper van Nunen.

Op de bank zaten: Edwin van Cranenbroek, Sander Schell, Michael Tschmarke, Tom Gagliardi, Koen Kuijten en Nermin Husic.

Wegens blessures waren niet beschikbaar: Dave Welten, Luke Vrinds en Luuk Becker.

Voorafgaand aan de aftrap gaf onze pupil van de wedstrijd, Jayden Keller (F3), het goede voorbeeld door de keeper van Ons Vios kansloos te laten met een bekeken schot in de linker benedenhoek.

1e helft:

Ons Vios begon feller aan de wedstrijd dan GSBW. In de 2e minuut leidde dit al tot de 1e kans voor Kees Visser. Gelukkig voor GSBW kon Jasper de bal van de doellijn halen. 3 minuten later kon Dave al laten zien dat hij bij de les was. De inzet van Harrie Hesselberth werd door Dave prima verwerkt. In de 7e minuut viel de 1e kans voor GSBW te noteren. Vanaf de rechterkant verscheen Bob allen voor de doelman van Ons Vios. De lob van Bob gaat helaas voorlangs. Na een te afwachtend begin kwam GSBW beter in de wedstrijd. Dit leidde in de 14e minuut in de 1e prima kans voor Niek. Uit een door Bradley genomen vrije trap kopte hij van dichtbij, via de handen van de keeper, maar net over. GSBW bleef het initiatief houden waardoor in de 19e minuut de 1-0 op het scorebord kon worden genoteerd. Vanuit een voorzet van Niek, vanaf rechts, kon Bob met een halve lob de Ons Vios keeper passeren. Enkele minuten later leek het 2-0 te worden. Helaas keurde de scheidsrechter dit doelpunt af wegens het hinderen van de keeper in het 5m gebied.

In de 35e minuut werd het, geheel tegen de verhouding in, 1-1. Harrie Hesselberth kreeg vanaf de rechterkant een vrije schietkans. De bal kon door Dave niet worden vastgehouden waardoor Kees Visser de rebound simpel kon binnen tikken.

Na de 1-1 verloor GSBW de controle over de wedstrijd. Dit leidde in de 39e minuut in de 1-2 van Kees Visser. Hij kon een voorzet vanaf rechts ongehinderd binnen tikken.

Onder de rust werd Tom vervangen door Sander.

2e helft

GSBW probeerde gelijk druk te zetten maar helaas kon Harrie Hesselbert in de 52e minuut simpel de 1-3 scoren. De GSBW defensie werd daarbij simpel uitgespeeld. 10 minuten later probeerde de trainer, via een aanvallende wissel, de bakens te verzetten. Willem werd vervangen door Nermin. GSBW speelde te veel de lange bal en vergat voetballend de oplossing te zoeken. Ons Vios liet GSBW komen en loerde op de counter. In de 81e minuut leidde dit tot de 1-4. Vanuit een counter verscheen Harrie Hesselberth alleen voor Dave en liet deze kansloos met een schuiver in de korte hoek. 2 minuten later werd het dan toch nog 2-4. Vanuit een scrimmage voor het doel van Ons Vios kan Jasper uiteindelijk de bal in een leeg doel schieten. GSBW probeerde het daarna nog wel maar was vandaag niet in beste doen.

Volgende week is er een inhaal / beker programma en spelen we om 12.30 uur vriendschappelijk uit tegen Oisterwijk 1.

De week daarna staat de uitwedstrijd tegen koploper SVSSS op het programma.

 

Prins Ronald en jeugdprins Jeffrey

Prins Jeffrey  is onze Nieuwe jeugdprins van het Uilennest. Hij zal worden bijgestaan ??door zijn tweelingbroer adjudant Kevin  tijdens het carnavalsfeest. Prins Ronald en Adjudant Koen  maken de leiding over het Uilennest tijdens carnaval compleet.

 

Uitnodiging dames voetbalteams voor interval circuittraining bij Hart for her Goirle

Steeds meer voetballers komen erachter dat er naast de gewone voetbaltraining ook krachttraining nodig is om hun prestaties op het veld te optimaliseren. Voordelen van het verbeteren van spierkracht zijn:

·         Minder risico op een blessure;

·         een snellere stofwisseling;

·         meer energie;

·         betere explosiviteit;

·         sneller herstel.

Hart for her biedt een interval circuittraining waarin spier - versterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij Hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette intervallen. Willen jullie de uitdaging als vrouwenteam aan? De trainsters van Hart for her nodigen jullie graag uit voor een leuke pitte training!  

 

Twee weken gratis sporten bij Hart for her Goirle – 30 minutes women only workout

GSBW biedt de vrouwen én moeders van de leden de gelegenheid om geheel kosteloos en vrijblijvend 2 weken onbeperkt te sporten bij Hart for her. Tijdens je eerste bezoek zal één van de medewerkers van Hart for her je rondleiden door de club en je meer vertellen over de mogelijkheden die zij te bieden hebben. Zoals de gratis figuuranalyse en het Better Belly pakket (strakke buik door infrarood dieptewarmte). Kun je niet wachten? Neem dan direct contact met ze op voor het maken van een afspraak! 076-750.39.86 of 06-40.44.51.64. Neem bij je eerste bezoek de “GSBW -  2 weken gratis sporten pas” mee! Zie actievoorwaarden (*)

 

(*) Actievoorwaarden

·         Je kunt eenmalig gebruik maken van deze aanbieding.

·         Deze actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

·         Deze actie start op de eerste training of test afspraak en loopt 2 weken aaneensluitend.

·         Deze actie loopt van 1 december 2015 tot 1 maart 2016.

 

Binnenkort is het weer zo ver!

interklaas komt met zijn Pieten weer naar Nederland.

Ondanks zijn drukke agenda, heeft hij ons al laten weten, een bezoekje aan vv GSBW te brengen. Er worden zelfs 2 bezoekjes afgelegd.

Op vrijdag 27 November as. Komen er aan aantal Voetbal pieten richting ons voetbalcomplex. Zij zullen samen met onze E- jeugd spelers zich gaan wagen aan een aantal voetbalspelen en laten ons zien of ze ondertussen hun technieken wat hebben bij gespijkerd. Aanvang : 19.00 uur op het hoofdveld bij v.v. GSBW

In tegenstelling tot andere jaren, moeten de E-spelers zich wel vooraf opgeven voor deelnamen. Dit is noodzakelijk om voor iedereen een passend cadeau te hebben.

Opgeven vóór 12 November via de mail bij Ingrid van Loon : ingridvloon@home.nl

Op maandagavond 30 November as komt Sinterklaas zelf met een aantal pieten een bezoekje afleggen in ons clubhuis. Dit bezoekje is speciaal bedoeld voor onze F-leden, Kabouters en kinderen die al wel lid zijn maar nog niet voetballen.

Sinterklaas zal  rond 18.45 uur aanwezig zijn . Het belooft vooral een bijzondere, feestelijke en actieve avond te worden. Het feest zal tot ongeveer 20.30 uur duren.

Ook hier geldt dat de kinderen zich moeten aanmelden vóór 12 November. Dit kan via Ingrid van Loon: ingridvloon@home.nl. De Kabouters hebben overigens een eigen uitnodiging gehad.

Indien er broertjes en/of zusje gezellig mee willen komen naar deze feestelijk avond, zijn zij natuurlijk van harte welkom. Ook graag hun opgeven bij bovenstaand e-mailadres. De ouders/ verzorgers dienen voor deze kinderen zelf een passend cadeautje te verzorgen. Deze graag inpakken en goed voorzien van naam afgeven bij: Lya Zagers, den Brem 35 Goirle of Ingrid van Loon, Nwe Rielseweg 23 Goirle

De Activiteiten commissie

 

DE JEUGDRAAD VAN DE BLAUWWITUILEN

We zoeken nog leden voor de jeugdraad CV de Blauwwituilen. Ben je een jongen of meisje en voetbal je in de F – E of D en lijkt het je leuk om deel uit te maken van de jeugdraad, stuur dan een berichtje met je gegevens naar carl.koolen@home.nl .Het is een geweldig leuke gezellige groep om samen bij GSBW carnaval te vieren. 

 

Zin in voetbal?

Dan bent U bij GSBW aan het goede adres. Voetbal is de mooiste sport die er is en bij GSBW vindt U alle ingrediënten om daar met volle teugen van te kunnen genieten. De vereniging hanteert het POP-principe, Plezier, Ontwikkeling en Prestatie en dan ook precies in die volgorde.

Vanaf 4 jaar kan men al bij GSBW terecht. Tweewekelijks op zaterdag morgen wordt voor de 4- en 5-jarigen een zogeheten kabouteruurtje gehouden. Op speelse wijze wordt aan deze jonge kinderen de eerste beginselen van het voetballen bij gebracht. Voor meer informatie over het kaboutervoetbal kunt U terecht bij Ingrid van Loon (013-534 02 74). Email: ingridvloon@home.nl.

Voor de wat oudere jeugd, zowel jongens als meisjes, wordt er elke zaterdag een competitiewedstrijd afgewerkt. Alle jeugdteams worden begeleid door bekwame jeugdleiders en – trainers. Onze jeugdcoördinatoren Leendert(technische), Willem (algemene) , de leeftijdcoördinatoren en de jeugdcommissie zorgen voor de juiste technische en tactische aansturingen binnen de jeugdafdeling.

Sinds enkele jaren beschikt de vereniging ook over een G-afdeling.  We zijn begonnen met 1 jeugdteam en ondertussen nemen nu al 3 teams aan de competitie deel.. Teams waarin kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap toch lekker kunnen ballen.

Naast het voetbal organiseert de vereniging allerlei nevenactiviteiten die er voor zorgen dat er een gezellige sfeer binnen de vereniging ontstaat. Zo gaan we met de jeugd op kamp, hebben we elk jaar een speciale zaterdag met ouder-kind-voetbal en een BBQ. Verder streeft de activiteitencommissie er naar om regelmatig  een leuke activiteit op vrijdagavond te organiseren. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.

De vereniging is ook enorm trots op het grote internationale jeugdtoernooi dat al bijna 20 jaar georganiseerd wordt: de GSBW Eastercup. Een toernooi voor B, C en D-junioren met Pasen, waarin 80 tot 90% van de teams uit het buitenland komt.

Ook organiseert de vereniging al ruim 30 jaar het Henk Elands schoolminipuptoernooi voor de groepen1 t/m 4 van de Goirlese basisscholen.

Heeft U interesse of wilt U meer weten over de vereniging neemt dan een kijkje op onze website: www.gsbw.nl.  U kunt daar dan ook de juiste personen voor uw evt. vragen vinden, mocht U die niet kunnen vinden, dan kunt u altijd met uw vragen bij onze voorzitter Harrie de Wit (013-5346977) terecht.

 

gsbw gsbw
De boodschappentas is gesponsord door de EM-TÉ De boodschappentas is gesponsord door de EM-TÉ
11-11 bal1 11-11 bal1
11-11 bal2 11-11 bal2