Superhoofdprijs van 300 euro aan Centrum waardebonnen voor Ans van der Wielen en de familie Van Osch

Najaarspuzzel Goirles Belang weer ten einde

Ieder jaar is onze najaarspuzzel een geweldig succes. Het houdt veel mensen bezig en niet alleen de honderden puzzelaars. Ook de redactie is hier drie weken lang erg druk mee. Allereerst moet de puzzel samengesteld worden. Daarna worden alle inzendingen op juistheid gecontroleerd en worden de limericken beoordeeld. Tot slot moeten er iedere week ruim 50 prijswinnaars getrokken worden. Alles bij elkaar een omvangrijke klus, maar we doen het met plezier. Dit alles zou uiteraard niet mogelijk zijn zonder de steun van een groot aantal ondernemers, die voor de weekprijzen zorgden en een financiële bijdrage leverden voor de twee superhoofdprijzen van elk liefst 300 euro aan cadeaubonnen Centrum Goirle. Vanaf deze plaats willen we deze ondernemers hier dan ook heel hartelijk voor bedanken.

De twee superhoofdprijzen werden afgelopen maandag door Fons Smits, directeur van GbG Primeur, uitgever van het Goirles Belang, uitgereikt aan Ans van der Wielen en moeder en zoon van Osch, beiden uit Goirle. Zij leverden drie weken achtereen de juiste oplossing in en maakten met een leuke zin steeds de limerick af. En zij hadden het geluk dat zij uiteindelijk als winnaars van de superhoofdprijs uit de bus kwamen.

 

Jorinda van Osch en haar zoon Marvin hebben samen de puzzel opgelost. Marvin zal dus vast en zeker door Jorinda bij de besteding van de cadeaubonnen betrokken worden. Voordeel volgens Jorinda is dat het kleine coupures waardebonnen zijn zodat ze over de hele Hovel en Tilburgseweg verdeeld kunnen worden, van slager tot juwelier bij wijze van spreken. Ooit eerder hebben ze al eens een klein prijsje gewonnen want ze doen al jaren mee maar deze superhoofdprijs hadden ze toch niet verwacht.

 

Superblij was Ans van der Wielen die vergezeld van haar man de superhoofdprijs in ontvangst kwam nemen. Ook zij doet al jaren mee aan de grote Najaarspuzzel van Goirles Belang maar deze prijs is toch wel de kroon op het werk van jaren invullen. Met 4 kleinkinderen zal het niet moeilijk zijn een bestemming voor de waardebonnen te vinden liet Ans zich ontvallen. Voor hen was het al de gewoonste zaak van de wereld om hun inkopen zo veel als mogelijk in Goirle te doen dus deze bestedingen komen zeker te goed aan onze Goirlese ondernemers.

 

Zo kwam er met twee superblije prijswinnaars een mooi einde aan onze najaarspuzzel. 

 

A.S.

Fons Smits (rechts) overhandigt de waardebonnen aan Ans van der Wielen en haar man Fons Smits (rechts) overhandigt de waardebonnen aan Ans van der Wielen en haar man
Jorinda van Osch met haar zoon Marvin Jorinda van Osch met haar zoon Marvin