“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 26-10-2015

Johan Bruers – BSSG

Beveilig je terrein en materiaal met de systemen van BSSG 

 

De winter komt eraan en het is steeds langer donker. De ideale tijd voor inbrekers om hun slag te slaan. Dat gebeurt niet alleen bij privé woningen, maar ook bij boerderijen en stallen. Johan Bruers en zijn team van BSSG leveren beveiliging aan de agrarische sector, zodat hun materiaal en terrein inbraakproof is!  

“Kijk, de krant staat er vol mee,” zegt Johan Bruers terwijl hij op het Brabants Dagblad wijst. Inbraken bij boeren worden steeds populairder. “Een goede tractor kost al snel tussen de 15.000 en 30.000 euro. Wordt zo’n ding gestolen, dan kan een boer 80% van zijn werkzaamheden niet meer uitvoeren. “En het zijn niet alleen de tractoren die in trek zijn bij dieven. Ook materiaal in loodsen, diesel en veldmachines worden met regelmaat ontvreemd. Daarom leveren wij alles op gebied van veiligheid voor de agrarische sector. Je kunt dan denken aan beveiligingscamera’s, track & trace systemen, loods-, oprit- en omgangbeveiliging. Maar bijvoorbeeld ook de beveiliging van dieseltanks. Dat doen we met zogenaamde ‘Fuel Shields’, een concept uit Engeland dat ontwikkeld is in samenwerking met de politie. Wanneer iemand diesel uit de tank probeert te stelen, gaat het alarm af én krijgt de eigenaar een smsje op zijn telefoon.”

 

Aantrekkelijk voor dieven

“Die beveiligingsitems voor dieseltanks zijn ook echt een uitkomst voor de transportsector,” vertelt Johan. “Een moderne vrachtwagen heeft al snel voor 600 tot 2200 euro aan brandstof bij zich. Je kunt je voorstellen dat dat aantrekkelijk is voor dieven. Het systeem geeft een signaal bij opening van de dieseldop, heeft een track & trace  systeem dat de route van de wagen in de gaten houdt, een op afstand bestuurbaar stopsysteem en een katalysatorbeveiliging. In de katalysator zitten namelijk veel waardevolle grondstoffen. Dankzij het track & trace systeem kun je jouw wagen of landbouwvoertuig altijd in de gaten houden en op afstand volgen via een speciaal door ons ingerichte webpagina.”

 

“Het grote voordeel van BSSG is dat wij alles in huis hebben. We kunnen en beheren alles zelf. Omdat we werken met onze eigen technologie kunnen we snel handelen en zeer snel reageren op een oproep. Bij BSSG laten we tevens zien dat goed materiaal niet duur hoeft te zijn. Onze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Helaas worden we vaak pas te laat ingeschakeld: pas na een inbraak realiseren mensen zich de materiele en emotionele impact die zo’n inbraak op je heeft. Ze bellen ons en zijn in hun opwelling geneigd om álles op gebied van veiligheid aan te schaffen. Er zijn bedrijven die misbruik van die situatie maken, maar dat doen wij niet. We geven klanten altijd ruime bedenktijd, zijn altijd eerlijk en open. We werken niet met langdurige contracten en een gesprek, advies en offerte zijn altijd vrijblijvend.

 

Johan Bruers – BSSG (Bruers Service Security Goirle) – www.bssg.nl – info@bssg.nl – T: 013-530 32 27 – M: 06 46 00 19 61 

 

De Kennismaker

kennismaker43 kennismaker43