Eerste weekhoofdprijs voor Angelique van den Berg

Van der Aa & Belderok Accountants maakt prijswinnares blij met cadeaubonnen Centrum Goirle

Fanatiek als ze is buigt Angelique van den Berg uit Goirle zich al zeer vele jaren over de najaarspuzzel van het Goirles Belang. Dat leverde haar in het verre verleden al twee keer eerder  een weekhoofdprijs op. En ook nu leverde haar oplossing van de puzzel weer een hoofdprijs op.

“Het was een makkkie”, aldus Angelique. Binnen de kortste keren had ze helemaal alleen de puzzel opgelost. Enkel en alleen voor het bedenken van  de limerick schakelde ze haar man Jan in. Die had net het eten bereid  toen Angelique met de puzzel bezig was. Ze had eigenlijk geen tijd om te eten, want ze wilde de puzzel eerst oplossen. Dat bracht Jan op het idee de limerick af te maken met de zin: “geen tijd om te eten, ze moeten me aan tafel sleuren.” 
Als prijswinnares ontving zij afgelopen maandag uit handen van de heren Belderok en Van der Aa van Van der Aa & Belderok Accountants cadeaubonnen Centrum Goirle met een gezamenlijke waarde van liefst 200 euro! Een zeer nuttig cadeau, waar Angelique maar wat blij mee was. Ze dankte dan ook hartelijk de heren Belderok en Van der Aa voor deze mooie prijs en wij sluiten ons daar graag bij aan.

Van der Aa & Belderok Accountants
Het kantoor van Van der Aa en Belderok Accountants, gevestigd aan de Dorpsstraat 2a in Goirle, staat onder leiding van Gerard van der Aa en Wim Belderok, beiden accountant-administratieconsulent. Ze zijn aangesloten bij de Fiscount Adviesgroep, die hen met een team van deskundigen, waar nodig, bijstaat.
Hun klanten komen uit alle sectoren van het midden- en kleinbedrijf, voornamelijk gevestigd in Midden-Brabant. Het kantoor houdt zich bezig met accountancy, fiscale advisering, het voeren van (loon)administratie en is gespecialiseerd in de begeleiding van startende ondernemers. Ook particulieren kunnen bij hen terecht.
Een afspraak maken met Van der Aa & Belderok Accountants kan per mail via info@uwaccountant.nl (mailto:info@uwaccountant.nl) of telefonisch via 013- 534 91 45.

JP

Puzzel Aa Belderok (1) Puzzel Aa Belderok (1)