Vrolijke overval op Wereldwinkel

ingevoerd op 07-10-2015

De Wereldwinkel werd overvallen afgelopen zaterdag tijdens Goirle Presenteert…! Maar het was wel een vrolijke overval. De dames Trendy Trudy en Fay Fashion van de Modepolitie kwamen met hun crew een muziekmodeshow presenteren. Als volleerde modellen paradeerden Sem, Milan, Mila en Robin door de winkel, begeleid door een vrolijk muziekje waarbij de fashion agentes om beurten live zongen alsof ze nooit anders doen! Maar dat blijkt niet waar te zijn. In het dagelijks leven heten ze Melanie en Marieke en zijn ze schoolbegeleider en logopediste, maar zingen doen ze regelmatig ook.

De Modepolitie was niet onder de indruk van het Goirlese modebewustzijn. Hun kledingrek met Mode 2017: japonnen en pantalons met “bijpassende” jasjes, werd niet door iedereen gewaardeerd. (Ikzelf ging snel achter de toonbank staan om mijn schoenen en pantalon anno 2013 voor hun kritische blikken te verbergen. Gelukkig werd mijn bril door de dames ook voor 2017 nog goedgekeurd.)

De jonge modellen waren zo aardig om met enkele tassen uit onze collectie te poseren. Een geborduurde tas uit Thailand en twee shoppers uit Peru. De herkomst van de mand waar Milan mee poseert was niet te achterhalen.

Die shoppers zijn uitstekend geschikt om te vullen met ‘food’. Bijvoorbeeld thee, koffie, een chocoladetablet van Tony Chocolonely, een fles wijn of pot honing. Nog een leuke mok of sfeerlichtje erbij en je hebt een perfect cadeau of zelfs kerstpakket. En wie staan er precies op de foto? V.l.n.r.: achter het rek Melanie en Marieke, op de voorgrond Sem, Milan, Mila en Robin.

wereld41 wereld41