V.I.D. Brunch Discus van Gils groot succes!

ingevoerd op 07-10-2015

Afgelopen zondag heeft met veel succes de eerste VID Dierendagbrunch plaats gevonden tijdens Goirle Presenteert. Meer dan 50 honden waren hierbij aanwezig en hebben zichtbaar genoten van een overheerlijke brunch. Op de rode loper van maar liefst 40 meter lang werden alle V.I.D. gasten allereerst verrast met een amuse, een rijstkoekje met een crème van bacon. Vervolgd door een kippensoepje met tonijn, een paté van zalm met aardappel, wat hondenfrites en Total Bite brokjes met vis en rijst. Voor de oplettende lezer, een glutenvrij menu dus, en voor een enkele gast ook aangepast aan een speciaal dieet, zodat iedere hond mee kon genieten van deze brunch.

En dat hebben ze gedaan, want er was geen enkele wanklank te horen. Onvoorstelbaar hoe 50 honden zich tussen al dat lekkers zo keurig gedragen hebben. Echt als VID gasten! Een compliment aan al die honden en hun baasjes!

En voor de honden die dan nog honger of zin hadden, en de passerende gasten, werd na de brunch de ludieke Waffetaria van Gils geopend, waar de hele middag alle honden konden komen genieten van een flinke puntzak met hondenfrites en een worstje. En sommige baasjes deden gezellig met hun hond mee!

Natuurlijk kreeg elke hond een goed gevulde Doggybag mee naar huis om dierendag extra feestelijk af te sluiten. We kregen heel veel leuke reacties, op facebook, via de mail of in de winkel. En die lekkere taart die bezorgd werd, was echt niet nodig! Kees van Gils wil hierbij dan ook iedereen die bijgedragen heeft aan dit succes van harte bedanken. Het is zeker voor herhaling vatbaar!

discus1 discus1
discus2 discus2