Diverse primeurs op woonbeurs 16 + 17 oktober

ingevoerd op 06-10-2015

Op vrijdagavond 16 oktober en zaterdag 17 oktober kan iedereen met woonwensen terecht in de sfeervolle Koepelhal voor alweer de derde editie van de Woonsalon Tilburg. Ook deze editie van de woonbeurs zijn er weer diverse primeurs. Zo start op de beurs de verkoop van nieuwe starterswoningen in Rosmolen (Groeseind) en de verkoop van deelplan Florence in Hoge Hoek, Berkel-Enschot. Ook start de voorverkoop van Pakhuis West (appartementen in het Veemarktkwartier) en project Vormenrijk (woningen Hart van Brabantlaan). Tijdens de beurs presenteert Van de Ven de woningen op het Verbuntterrein (Tilburg Noord) en het Magazijnkwartier (binnenstad Tilburg). Beide projecten gaan tijdens de beurs nog niet in verkoop, maar zijn bij de Woonsalon wel voor het eerst te zien. Dat geldt ook voor De Achterom; een woonconcept aanpasbaar aan iedere locatie en woonwens. Bent u niet direct op zoek naar een nieuwe woning, maar heeft u wel verbouwingsplannen, zoekt u een bouwkavel , leuke woonaccessoires of een onafhankelijke hypotheekadviseur? Kom dan eens rondkijken op de beursvloer. De toegang is gratis.

 

Speeddaten
Nieuw op de beurs is de mogelijkheid om te speeddaten met adviseurs zoals architecten, bouwspecialisten, interieurbouwers en tuinontwerpers. Op de beurs kunnen bezoekers vrijblijvend en onder vier ogen kennismaken en gratis advies krijgen. Ervaren of er een klik is? Plan dan een speeddate van 10 minuten. Zijn er al specifieke vragen? Dan is een adviesgesprek van 25 minuten een prima vrijblijvende optie om direct advies op maat te krijgen. Wees er op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden is mogelijk op www.woonsalon.nl (http://www.woonsalon.nl).  

 

Prijzen winnen

Bezoekers van de beurs maken kans op diverse mooie prijzen. Een cadeaubon van De Fabrikeur (€ 50) of winkelcentrum De Hovel (€ 50), twee kaarten voor de Efteling (€ 72), een boottochtje voor 4 personen door de Piushaven. Om kans te maken op deze en vele andere prijzen is (vrijblijvend) aanmelden voor de beurs op

www.woonsalon.nl/aanmelden (http://www.woonsalon.nl/aanmelden)noodzakelijk. Graag tot ziens in de Koepelhal.

woonsalon woonsalon