Masterclass Eric Vloeimans en Jeroen van Vliet

ingevoerd op 05-10-2015

Tijdens de TilburgvoorCultuurNACHT op 24 oktober a.s. heeft Factorium Podiumkunsten twee topmusici in huis: Eric Vloeimans en Jeroen van Vliet. Zij verzorgen een openbare masterclass voor eenieder die geïnteresseerd is in muziek in de breedste zin des woords. Voor een select aantal waaghalzen is er bovendien ruimte om instrumentaal aan het woord te komen.

In deze avondvullende masterclass nemen beide heren jou als bezoeker mee in hun muziekbeleving en improvisatiewereld. Oftewel: ze geven een uitgebreid kijkje in hun muzikale ziel. Er is veel ruimte voor interactie en het stellen van vragen via de speciale microfoons die door de theaterzaal zullen gaan. Dus bereid je voor, geen vraag is te gek!

Verder willen we vooral de ruimte geven om ‘te laten gebeuren wat er gebeurt’. Met andere woorden: de magie van de musici, de muziek en het moment zijn bepalend voor de avond! Uiteraard zullen de twee heren ook musiceren.

Speel je een blaasinstrument, piano of een ander instrument en wil je jouw muzikaal talent delen tijdens deze masterclass? Neem dan via e-mail contact op: masterclass@factorium.nl (mailto:masterclass@factorium.nl). Aanmelden kan tot en met 19 oktober. Wil je vooral luisteren en genieten? Dan is opgeven niet noodzakelijk. Houd echter wel rekening met het gegeven dat er veel belangstelling is voor deze masterclass. Wees dus op tijd aanwezig om zeker te zijn van een plek.

Datum en tijd: 24 oktober, aanvang 20.00 uur. Om 21.30 uur is er een tweede mogelijkheid om de zaal te betreden. Vol = vol.
Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)
Entree: € 10,00 - Polsbandjes zijn verkrijgbaar bij onder andere de kassa van Factorium Podiumkunsten. Overige verkooppunten, zie: www.tilburgvoorcultuurnacht.nl (http://www.tilburgvoorcultuurnacht.nl).   

factorium factorium
ERIC VLOEIMANS_ FOTO  JACINTO VELDHOEN ERIC VLOEIMANS_ FOTO JACINTO VELDHOEN
JEROEN VAN VLIET_FOTO KAREN VAN GILST JEROEN VAN VLIET_FOTO KAREN VAN GILST