Gratis XCO walking/jogging clinic op landgoed Gorp en Roovert

ingevoerd op 03-10-2015

Balance Support, praktijk voor voeding en beweging uit Goirle en onderdeel van het erkende Wandelcentrum Midden-Brabant, organiseert binnenkort een GRATIS XCO WALKING/JOGGING CLINIC op Landgoed Gorp en Roovert. Deze clinic vindt plaats op zondagochtend 4 oktober 2015 om 11.00 uur, duurt ongeveer 60 minuten en er wordt gestart vanaf Balance Support aan de Molenstraat nr. 20 te Goirle.

 

XCO Walking/Jogging clinic
XCO is een afkorting voor ’extreme core’. Een core-training wil zeggen; je natuurlijk korset, dus voornamelijk je buik- en rugspieren. En natuurlijk krijg je door middel van de XCO-Trainer niet alleen een strakker lijf, je voelt je voldaan en energiek na een training vol power! De XCO’s zijn lichte aluminium buisjes met een vulling van grit. Bij iedere beweging die je maakt schuift het grit heen en weer. Je spieren, banden en pezen moeten reageren op deze gewichtsverplaatsing. Deze dynamische vorm van spiertraining is veel effectiever dan het statisch uitvoeren van krachtoefeningen.

XCO Walking/Jogging is bedoeld voor iedereen die van wandelen en/of joggen houdt, ongeacht leeftijd, ervaring of doelstelling. Het is een ideale training voor uithoudingsvermogen voor beginners, gevorderden, duursporters en senioren en helpt bij afvallen. Geoefende lopers zullen direct merken dat lopen met de XCO’s een toegevoegde waarde heeft! De XCO Walking/Jogging clinic duurt ongeveer 60 minuten en wordt afgesloten met een kop koffie of thee!

Inschrijven
Heb je zin om mee te doen, schrijf je dan in door een mailtje met je gegevens te sturen naar info@balancesupport.nl of te bellen met 06 21 461 816. Inschrijven is gewenst en mogelijk tot 1 dag voor aanvang, kijk voor meer informatie op www.balancesupport.nl. De inschrijving is pas definitief na bevestiging van Balance Support.

balance balance