Bij Discus Van Gils een V.I.D. brunch en Waffetaria op dierendag!

ingevoerd op 01-10-2015

Als de koopzondag ‘Goirle presenteert” op dierendag valt, moeten we op een originele manier voor de dag komen, dachten ze bij Discus van Gils. En dan gaat dat ook gebeuren, het wordt een echt leuke dag!

 

Unieke V.I.D. brunch

Allereerst begint de koopzondag met een ‘V.I.D. brunch’, waarvoor 50 V.I.D’s  (Very Importend Dogs)  aangemeld kunnen worden om aanwezig te zijn bij een unieke hondenbrunch!

Wij gaan onze gasten op een ludieke wijze verrassen met een uitgebreide brunch, waarbij een amuse en een soepje niet zullen ontbreken. Natuurlijk is het ook bij ons mogelijk om met dieetwensen of allergieën van uw hond rekening te houden. Daar zijn wij tenslotte specialist in!

Na afloop van deze brunch krijgen alle deelnemers een Doggybag mee naar huis, om daar nog een keer te kunnen nagenieten. Aan de baasjes is ook gedacht, want een aantal collega’s uit het centrum van Goirle hebben voor u aan deze Doggybag iets toegevoegd.

Inschrijven is nog mogelijk via een PB op onze facebookpagina Discus van Gils, een mail naar discusvangils@discus.nl of het inschrijfformulier in onze winkel. Aanmelden kan nog steeds, want er zijn nog brunchplaatsen vrij.

 

WAFFETARIA

Aansluitend is tot 17.00 uur onze WAFFETARIA geopend. Hier kunnen alle honden die passeren even komen genieten van een portie hondenfriet en een snack! Er worden DOGGY FRIES geserveerd, een nieuwe snack, gemaakt van aardappel en mais, natuurlijk zonder zout. Die overigens ook door de baas gegeten kunnen worden, dus delen mag gerust! Natuurlijk serveren we deze Doggy Fries met een lekkere snack, een speciaal BOXBY knakworstje, gemaakt van o.a. kip of rundvlees!

 

REUZE KATTENKRABPAAL

Om 16.30 uur zal bekend worden gemaakt welke kat er verrast gaat worden met die geweldige kattenkrabpaal van maar liefst 240 cm, die u al enkele weken heeft kunnen bewonderen in onze tijdelijke etalage op de Hovel. En u kunt daar ook nog steeds kans op  maken, want de actie is verlengd tot 4 oktober a.s. Koop dus voor dierendag 16.00 uur een zak Royal Canin kattenbrokjes van minimaal 1.5 kilo, raad het aantal varianten in deze tijdelijk etalage en uw kat maakt maak ook kans om verrast te worden!

 

Graag tot zondag 4 Oktober op ‘Goirle Presenteert’ in het centrum van Goirle!

 

discus discus