16e Rondje Kunst in Goirle en Riel

ingevoerd op 01-10-2015

Op zaterdag en zondag, 3 en 4 oktober 2015, gaat alweer voor de 16e keer het Rondje Kunst in de gemeente Goirle en Riel van start. Dit jaar openen 24 kunstenaars voor u hun deuren en kunt u een kijkje nemen in hun ateliers, huiskamer of werkplaats. U kunt op beide dagen tussen 12.00 en 17.30 uur bij hen terecht.

Met het Rondje Kunst wil de Stichting Theaterwerkplaats ’t Schellinkje eenmaal per jaar de plaatselijke kunstenaars de mogelijkheid geven om hun kunst onder de aandacht van het publiek te brengen.

 

Wie zijn de deelnemende kunstenaars? Dat kunt u al bekijken vanaf vrijdag 18 september in het Jan van Besouw. Daar hangen de foto’s van alle deelnemende kunstenaars, waaronder 7 die voor de eerste keer meedoen, gefotografeerd door Fotogroep ‘Den Dubbele Klik’ uit Goirle

Tijdens Rondje Kunst kunt u het Boekje inclusief plattegrond, met een overzicht van alle kunstenaars, kopen in de foyer van het Jan van Besouw. Dat kan op beide dagen vanaf 11.30 uur. In het Boekje staat een korte biografie en een beschrijving van het werk, voorzien van foto’s. Onder de kopers van het Boekje wordt een kunstwerk van John Sprengers verloot. Het kunstwerk wordt door de kunstenaar zelf aan de winnaar overhandigd.

Rondje Kunst1 Rondje Kunst1
Rondje kunst3 Rondje kunst3