Onze lokale artiesten zijn klaar voor de NR.1 SHOW van GOIRLE

Zaterdag 10 oktober: de NR.1 SHOW van GOIRLE in CC Jan van Besouw

De NR.1 SHOW van GOIRLE is een muziekspektakel waarbij LIVE muziek centraal staat.

Een spetterende feestavond met maar liefst twintig zangers & zangeressen, allemaal afkomstig uit Goirle. Kom kijken en genieten van LIVE muziek uit het hart van Goirle

 

Afgelopen woensdag zijn alle deelnemers bij elkaar gekomen om de laatste voorbereidingen te treffen voor deze geweldige show. Afgaande op het enthousiasme belooft het een bijzonder spektakel te worden. Eén voor één betreden de artiesten op zaterdag 10 oktober het podium om met volle energie en overgave het publiek uit Goirle te verrassen.

 

De zangers & zangeressen worden begeleid door de NR1.band, deze bestaat uit muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Zo werkten zij al samen met artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé, Erik Mesie en vele anderen. Nu begeleiden zij dus de lokale helden uit Goirle met de leukste meezingers, rock- en dancehits van toen en nu.

 

De deelnemende zangers & zangeressen zijn: The Leediez, Margaret Landman, Myriam Frijters, Leon Versteeden, Jeroen Bruers, Peter Bruers, Toon van Zundert, Wijnand de Kok, Geert van de Enden, Roland Verstappen, Mascha Hulscher, Lars Zebregs, Marc de Bruijn, Wieneke de Ridder, Laura Remijesen, Janneke de Beer, Pernell Criens en Janine Seeters.

 

Kaarten (€ 10,-) koop je online via www.janvanbesouw.nl (http://www.janvanbesouw.nl)of aan de kassa van het theater.

nummer 1 nummer 1