Judoka’s Jan de Rooy maken een sterke start van het seizoen

ingevoerd op 01-10-2015

Tervuren België

Zaterdag 26 september 2015 vond het “Open van Brabant” toernooi te Tervuren plaats. Dit toernooi is een meetmoment in de leeftijdsklasse -18 jaar voor onze zuiderburen. Sterk bezet dus. 4 van de 5 judoka’s van Sportcentrum JAN DE ROOY  gingen naar huis met een prijs.

1e plaatsen:

Eppe Cloosterman -38kg., Cassidy van Boxtel +78kg. en Sonay Weewee -81kg.

Tess van Dooren behaalde een mooie 2e plek.

Amerhal toernooi Made

Op Zondag  27 september werden in de Amerhal  te Made internationale judo wedstrijden gehouden . Een aantal Judoka’s van Sportcentrum JAN DE ROOY wisten ook op dit sterk bezette toernooi eremetaal te behalen.

In de categorie  -10 jaar wist Jimmy Schoormans een tweede plaats te bemachtigen. Dit is Jimmy zijn eerste internationale beker.

In de categorie -12 jaar ging, ondanks een ongelukkige rugblessure, Kyra van Bogerijen naar huis met een zilveren beker.

In de categorie -15 jaar vielen twee prijzen Mike van Gijsel werd schitterend tweede en liet zien dat hij de laatste tijd grote stappen heeft gemaakt. Eppe Cloosteman behaalde na een lange dag met veel wedstrijden de derde plaats.

In de categorie -18 jaar moest Paul Roovers genoegen nemen met een tweede plaats.

De rest van de ploeg moet nog even door trainen voor eremetaal.