Taekwondo Goirle nodigt iedereen van harte uit voor een vrij toegankelijke kennismakingstraining

ingevoerd op 30-09-2015

Na een roerige economische periode zijn er gelukkig weer lichtpuntjes aan de horizon. Een crisis hakt er behoorlijk in. De onzekerheid, zal het mij ook overkomen, moet ik al maatregelen treffen, wellicht toch maar alvast het dure sportschool abonnement opzeggen? Allemaal zaken waardoor we ons minder prettig voelen. Het wordt weer eens tijd om aan ons zelf te denken. Sporten geeft naast een goed lichamelijk gevoel ook afleiding van alle dagelijkse beslommeringen. Maar ja, wanneer begin ik nu, ik heb al jaren niet meer gesport, is sporten wel iets voor mij, ben ik niet te oud, ik heb toch geen conditie meer, kost het niet veel geld, welke sport past bij mij? Allemaal vragen welke er ons van weerhouden om nu eens gewoon te gaan sporten.

 

Taekwondo is een Koreaanse vechtsport met zo’n 10.000 beoefenaars in Nederland. Deze vorm van martial art kan nog het beste vergeleken worden met het Japanse karate, zij het dat, in tegenstelling tot karate, er veel meer been-/voettechnieken gebruikt worden dan handtechnieken. Vandaar dat taekwondo wel eens de bijnaam “Korean Super Karate” krijgt.

 

Als trainers van Taekwondo Goirle willen we alle drempels weg halen. Iedereen is bij ons welkom of je nu 6 of 88 jaar bent. Iedereen wordt gerespecteerd om wie hij of zij is en om zijn of haar kunnen. Instromen is ten alle tijden mogelijk.

 

Op maandag 5 oktober organiseren wij van 19.00-20.00 uur (jeugd 6 t/m 15 jaar) en van 20.00-21.00 uur (>15 jaar) een vrije inloop kennismakingstraining  in onze zaal.  Om het contact met het lokale bedrijfsleven niet te verliezen worden zij tevens in de gelegenheid gesteld om zich op deze avond met hun handelswaar te promoten. Deze avond is voor iedereen gratis toegankelijk.

Voel je niet geremd om makkelijk zittende sportkleding mee te brengen en actief aan de workshop deel te nemen.

 

Taekwondo Goirle traint in sportcomplex “De Vendelier”, Vendelierhof 1a te Goirle.

Voor informatie bel 06-10902542, www.taekwondo-goirle.nl (http://www.taekwondo-goirle.nl), email info@taekwondo-goirle.nl (mailto:info@taekwondo-goirle.nl). Like us on Facebook.

 

Trainingstijden:

Maandag: 19.00 – 20.00 uur  jeugd tot ca 15  jaar

Maandag: 20.00 – 21.00 uur  senioren

Donderdag: 19.00 – 20.00 uur          jeugd tot ca 15 jaar

Donderdag: 20.00 – 21.00 uur          senioren

taekwondo taekwondo