Wegwerkzaamheden Kempenlaan

ingevoerd op 4-10-2015

Vanaf maandag 5 oktober wordt in verband met het versleten wegdek, het asfalt in de Kempenlaan vervangen en wordt er nieuwe wegmarkering aangebracht. De weg wordt vanaf de kruising met de Baronielaan tot en met de kruising aan de Nieuwe Rielseweg afgesloten voor verkeer. Er geldt een omleiding voor fietsers en automobilisten, dit wordt met borden aangegeven. Behalve vernieuwing van het asfalt wordt het kruispunt Kempenlaan/Nieuwe Rielseweg verhoogd en hiermee verkeersveiliger gemaakt. Dit kruispunt is in deze periode ook geheel afgesloten.

 

Duur werkzaamheden

De werkzaamheden duren vanaf 5 tot en met 30 oktober, mits er geen weersomstandigheden zijn waardoor het werk niet kan worden voortgezet.

 

Bushalte

De bushalte op het kruispunt Kempenlaan / Nieuwe Rielseweg is in deze periode niet in gebruik. Het gaat om buslijn 11 van Arriva, de route gaat in deze periode als volgt:

Van Haestrechtstraat - Dorpsstraat - Van Hogendorpplein - Wittendijk - Hoogeindseweg - Spoorbaan - Acacialaan - Baronielaan - Rillaersebaan - Tilburgseweg - Van Haestrechtstraat - en vervolgens de normale route richting Tilburg.

 

Gemeentebericht Gemeentebericht