Nieuw in Nederland: Sterren diner opgediend in een limousine

Limodinner start met VIP-sterren beleving

Per 1 juni 2015 is een echte innovatie in de beleving/horecamarkt geïntroduceerd. Oprichter en surprise planner Eugene Gommers maakt van een verrassing voor zijn vrouw de stap naar een professioneel bedrijf voor iedereen die iets te vieren heeft of gewoon van verrassingen houdt.  Alle ervaring opgedaan in 37 jaar sales-marketing bij Procter & Gamble komt nu goed van pas. Hij creëert nu een premium beleving op het allerhoogste niveau. Bent u op zoek naar de bijzondere verrassing of bijvoorbeeld een uniek huwelijksaanzoek? Dan is dineren in een luxe limousine wat voor u. Voor het eerst in Nederland kunt u nu in een limo heerlijk genieten van culinaire hoogstandjes van toprestaurants die allen in de Michelingids 2015 staan.

 

Wereldprimeur

Eugene: “Limodinner is een new to the world beleving-horeca concept wat een onuitwisbare impact gaat hebben. Je boekt een; STAR EXPERIENCE WITH A VIP FEELING. Het eerste mobiele restaurant waarbij u dineert in een mega grote Amerikaanse Lincoln stretched limousine en je echt heel even de ster van de avond kunt voelen. U kiest uit de Limodinner restaurant sterrenselectielijst bij welk toprestaurant (vermeld in de Michelingids 2015) u het voor-hoofd-nagerecht wilt gaan nuttigen. Alle gerechten en drank worden dan in de limo opgediend door de restaurants en u bepaalt gedurende het 3 uurs arrangement de route en de stops. Je kunt zelfs bij de chauffeur een uur bijboeken op de avond zelf. Wij hebben rokers en niet rokers limo’s om het elke gast optimaal naar de zin te maken. Echt een innovatieve beleving dus”.

 

Gegarandeerd een onvergetelijke avond

Een avond uit met Limodinner is gegarandeerd een unieke ervaring. Vooraf stelt u zelf uw avond samen. Het basisarrangement is 3 uur, maar u bepaalt uiteindelijk hoe lang u de limousine wilt huren of u wilt roken en waar u wilt dineren.  U mag u laten onderdompelen in de luxe van de limousine en de verrassingen die u te wachten staan. Wij garanderen een avond die u nog nooit heeft beleefd. De chauffeur is tevens uw gastheer en regisseur en voorziet u en uw gezelschap van drankjes, rijdt u naar de gekozen restaurants, ruimt de tafels netjes af na elke gang, biedt privacy en rijdt u natuurlijk weer veilig naar huis.

 

Kijk nu ook op de website: www.limodinner.nl (http://www.limodinner.nl)

of op FB, Instagram of Linkedin account. Vanaf nu te boeken.

 

limodinner (2) limodinner (2)
limodinner (3) limodinner (3)