“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 09-09-2015

Miranda Puts & Ruud van Gils  – Biljartcentrum Goirle

“Biljartcentrum Goirle heeft een heel open karakter” 

 

Een unieke kans deed zich voor en samen sprongen ze in het diepe! De overname van Biljartcentrum Goirle was binnen enkele maanden een feit. Er volgde een drukke verbouwing, de ontwikkeling van een nieuw concept en een héél ander leven. Toch kunnen Ruud van Gils en Miranda Puts nu al volmondig zeggen: we zijn ontzettend blij met onze keuze!

“Ik moest er wel even over nadenken hoor,” geeft Miranda eerlijk toe. “Ruud biljart al vanaf zijn zeventiende en kent heel veel mensen. Ik was daar nog niet zo thuis. Toen Ruud voorstelde om het voorste deel van het Biljartcentrum om te toveren tot een bruin borrelcafé met rustige achtergrond muziek was ik om. Daar voelde ik echt iets voor. Ik miste dat nog in Goirle voor mensen van 40+. Toen hebben we besloten om het Biljartcentrum over te nemen en ging het heel snel.”

 

Ervaring in de horeca
Ruud: “We hebben echt een sprong in het diepe gemaakt. Er hoort bijvoorbeeld ook een ijssalon (Fratello) bij het Biljartcentrum. We hebben allebei ervaring in de horeca, maar dit was nieuw voor ons.” Ruud werkte jaren in de beveiliging bij diverse horecagelegenheden en evenementen. Miranda werkte twaalf jaar lang in de bediening bij Van der Valk. Het horecavak is hen dus niet vreemd. “Het borrelcafé liep meteen vanaf het begin goed. We werken veel, zijn vaak samen aanwezig in de zaak en doen een heel groot deel van het werk zelf. Dat is flink wennen, maar ook ontzettend leuk! We organiseren biljartcompetities, karaokeavonden en hebben sinds mei ook ons eigen dartteam!” vertelt Ruud.

 

Uitnodigend!
“Tijdens de verbouwing hebben we gewerkt aan het open karakter van het Biljartcentrum. Het is een zeer toegankelijk café geworden, met volop ruimte voor spel en ontspanning. Mensen die voorbijlopen kijken nieuwsgierig naar binnen. Het Biljartcentrum ziet er gewoon erg uitnodigend uit!” vertelt Miranda enthousiast. “We hebben ongeveer 120 leden die bij ons biljarten,” vult Ruud haar aan. “Dat gaat van recreatie tot het topteam. Die spelen erg hoog niveau en zijn op zaterdagmiddag bij ons te vinden. Ze zeiden volmondig ‘ja’ tegen ons Biljartcentrum en ook topbiljarter Raymond Ceulemans was vol lof over ons materiaal. Dat is natuurlijk erg leuk om te horen! Naast deze topspelers hebben we ook onze Ouderenbond die op dinsdagmiddag speelt. Een ontzettend leuke, gezellige club, die nog een aantal nieuwe leden zoeken. Dus wie zin heeft, is welkom!”

“Ons Biljartcentrum is open voor iedereen die op t gemakske wil zitten, genieten van rustige muziek, een biertje, wijntje of glaasje fris en een potje dart of biljart in een ontspannen sfeer!” sluit Ruud af.


Miranda Puts & Ruud van Gils, Biljartcentrum Goirle, Kloosterstraat 30 Goirle T: 013-5341372
IJssalon Fratello (direct naast het Biljartcentrum). Like Fratello op Facebook
!

 

De Kennismaker

 

kennismaker37 kennismaker37