“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 02-09-2015

Robin van Luijck en Tom de Jong - R&T Bouw

R&T Bouw weet van aanpakken!

 

Jaren geleden werkten hun vaders samen als slagers en raakten hun zonen Robin en Tom bevriend. De vriendschap bleef en samen gingen Robin en Tom de bouw in. Sinds 2013 runnen ze hun eigen bedrijf in bouw, verbouw en aanbouw. R&T bouw weet van aanpakken!

 

Crisis? Niet voor R&T Bouw. De kijk van Robin en Tom op de bouwsector is verfrissend. In drie jaar tijd groeiden ze uit tot een gevestigd bedrijf met vier medewerkers. En daar houdt de droom niet op. “We willen uiteindelijk doorgroeien naar een bedrijf met een man of tien in dienst”, vertelt Robin.


Prima verdeling

“We werken in de particulierensector en zijn met name actief in omgeving Tilburg. We groeien snel en daardoor ziet iedere dag er anders uit. In het begin stonden we veel samen op de bouw. Nu werkt Tom samen met onze ZZP’er en sta ik met regelmaat met onze vaste man op de bouw. Daarnaast kom ik veel bij onze klanten om passende offertes te maken. Bij interesse bellen mensen ons, ze sturen een mailtje of vragen via de website een gratis offerte aan. Dat werkt altijd prima!”

 

Benieuwd naar de werkzaamheden en mogelijkheden van R&T Bouw? Bekijk de website (www.rtbouw.nl (http://www.rtbouw.nl)) of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Robin van Luijck en Tom de Jong, R & T Bouw.  Nobelstraat 24-03 Goirle

T 06 3316 4939  E info@rtbouw.nl (mailto:info@rtbouw.nl)      www.rtbouw.nl (http://www.rtbouw.nl)

 

De Kennismaker
 

kennismaker36 kennismaker36