“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 26-08-2015

Monique de Bruijn – Kledingzaak L.O.F.F.

We love everyBODY!

 

Meestal zijn de rekken verstopt achterin de winkel en krijgen ze het label ‘plussize’. Als vrouw met kledingmaat boven de 42 moet je het vaak stellen met achterafhoekjes, rare termen als ‘grote maten’ en kledingstukken met het figuur ‘tent’. Dat moest maar eens afgelopen zijn, dacht Monique de Bruijn. Zij startte in februari 2015 een winkel met hippe en betaalbare kleding voor vrouwen met maat 42 tot en met 54. “Iedere vrouw is prachtig en verdient het om zich zo te voelen,” aldus Monique.

Haar winkel aan de Tilburgseweg in Goirle is een lust voor het oog: de ouderwetse tegelvloer, een origineel balkenplafond en glas-in-lood ramen. Daarnaast nodigen de kleding, de hebbedingetjes en sieraden uit tot aanraken, aanpassen en aanschaffen! L.O.F.F. (wat staat voor ‘Lot’s of Fashion Files’) is zeker geen doorsnee winkel. “Vrouwen uit heel Nederland komen hierheen,” vertelt Monique enthousiast. “Onze kleding is uniek en hip. We hebben kleding van onder andere Zizzi, Mat, Veto, Junarose en Zhenzi. De collectie wisselt wekelijks en daarnaast hebben we een vaste collectie spijkerbroeken. De kleding is zo fris en aansprekend dat de meiden met maat 36 staan te balen, dat hun figuur te smal is.”

 

Positieve flow
Monique merkt dat er op gebied van lef nog behoorlijk veel te winnen is. “Vollere vrouwen zijn vaak onzeker over hun lichaam. Ze verhullen hun lichaam in wijde kleding. Zo jammer!” L.O.F.F. is dan ook een winkel die straalt van positiviteit. “Mijn bedrijfsfilosofie is gewoon, gezellig en leuk! Mensen moeten zich op hun gemak voelen in de winkel.” Trots zijn op jezelf en fantastische kleding dragen, dáár draait het om bij L.O.F.F. Dit beeld draagt Monique ook dagelijks uit op Facebook. Met haar positieve flow weet ze dagelijks haar meer dan duizend (!) likers te verrassen met inspirerende combinaties, nieuwe items uit de collectie en motiverende quotes.

 

Siervol
Leuke nieuwe outfit uitgezocht? Dan kun je je look compleet maken met de sierradenlijn ‘Siervol’ van L.O.F.F. “Een hippe lijn vol met sierraden, zoals grote ringen en armbanden voor een vollere pols. Zo stap je compleet vernieuwd en vol frisse energie en positiviteit de winkel uit! We zijn allemaal mooi en de kleding van L.O.F.F. benadrukt dat. Aan onze eigentijdse kleding hangt dan ook geen leeftijdslabel. De kleding is geschikt voor meiden van 15 tot dames van… 100 jaar!” sluit Monique af.


Monique de Bruijn, L.O.F.F. – Tilburgseweg 53 Goirle, T:013 591 34 68

Facebook: www.facebook.com/LOFF-Goirle (http://www.facebook.com/LOFF-Goirle)

 

De Kennismaker

kennismaker kennismaker