Vrije inloopdagen bij de Hobbysoos aan de Bergstraat

ingevoerd op 25-08-2015

De Hobbysoos aan de Bergstraat 98-4 te Goirle is niet meer weg te denken uit Goirle en voorziet duidelijk in een behoefte.

Er is een professioneel ingerichte knutselwerkplaats voor hout-en metaalbewerking. Er zijn altijd deskundigen aanwezig om eventueel  behulpzaam te zijn en meestal maken de leden wat voor zichzelf. Soms ook wordt er gewerkt aan projecten die door de hobbysoos voor niet-commerciële doelstelling worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld de kerststal op het Kloosterplein of de gereedschappenkast in de tuin op de hoek van de Tilburgseweg/Kalverstraat. Ook zijn er al diverse dingen gemaakt voor het Verpleeghuis Thebe/Elisabeth en het daarachterliggende  dierenparkje.

 

Vorig jaar is in oktober het schildersatelier geopend. Er is een prachtige ruimte om te schilderen in een mooie, lichte en stofvrije ruimte. De leden die als schilder bezig zijn , mogen ook – als ze dat willen – gebruik maken van de faciliteiten van de hobbysoos-hout en metaalbewerking.

 

Ook is het Repair-Cafe in de hobbysoos gehuisvest. Kortom, het is een adequate multi-functionele ruimte, waar aardig wat werk wordt verzet. We zijn trots op de hobbysoos, welke is gevestigd in een voormalig bedrijfspand, een betere herbestemming kun je er niet voor bedenken.

Er is een toilet voor mindervaliden en een kantine voor het kopje koffie . Er is een goede kameraadschappelijke sfeer en de redenen om je bij de hobbysoos aan te sluiten zijn vooral de beschikbaarheid van de professionele machines en de sterk onderlinge relatie en hulpvaardigheid naar elkaar toe .

Omdat we trots zijn op de hobbysoos willen we dat graag laten zien. Daarom organiseren we enige zogenaamde vrije inloopdagen. Kom gewoon eens ruiken en sfeer proeven of het wellicht ook iets is voor U.

 

We hebben 4 inloopdagen: op woensdag 26 augustus (voor de knutselaars) en donderdag 27 augustus (voor de schilders) en dat herhalen we op : woensdag 16 september (voor de knutselaars) en donderdag 17 september (voor de schilders) en de openingstijden zijn dan van 09.00 uur tot 16.00 uur. Kom gewoon eens kijken, U bent van harte welkom en U krijgt ook tekst en uitleg bij een kopje koffie

 

Bernard Robben.

 

 

hobbysoos (1) hobbysoos (1)
hobbysoos (2) hobbysoos (2)
hobbysoos (3) hobbysoos (3)