Goirle Presenteert! dit jaar voor en door heel Goirle

ingevoerd op 28-08-2015

De centrumondernemers bieden dit jaar ook verenigingen en ondernemers buiten het centrum een podium om zich te presenteren in welke vorm dan ook. Een groot aantal verenigingen werden daarvoor per brief al uitgenodigd en  reageerden al positief op de uitnodiging.

Voor wie niet uitgenodigd is, kan per omgaande contact opnemen met Centrummanager Wim Aussems. Email: Centrummanager@centrumgoirle.nl (mailto:Centrummanager@centrumgoirle.nl). Mobiel: 06 – 55555 848 . De voorwaarden en mogelijkheden zullen door hem worden toegelicht.

 

Sinds een aantal jaren pakken een groot aantal ondernemers in het eerste weekend van oktober  van Goirle uit. Workshops, informatie, heerlijke-fijne-nuttige-mooie-nieuwe producten, een modeshow en nog veel meer bieden voor iedere bezoeker wat een leuke ochtend of middag.  Doorgaans is het programma tekort voor één bezoek, vandaar dat ditmaal voor twee dagen is gekozen.

Goirle Presenteert! is voortgekomen uit Schouw Toeren, maar kent nu voor het derde jaar op rij de naam ‘Goirle Presenteert!’.  Het wordt in hartje Goirle georganiseerd en gefaciliteerd door het Centrummanagement van Goirle.

Zaterdag 3 en zondagmiddag 4 oktober staat Centrum Goirle dus bol van de activiteiten.

Goirle presenteert Goirle presenteert