START NIEUW CURSUSJAAR FACTORIUM PODIUMKUNSTEN

Dans, muziek, theater, musical

Theaterdier? Of zijn dansen, muziek of musical je lust en je leven?  Vanaf 1 september start het nieuwe cursusjaar bij Factorium Podiumkunsten. Je kunt kiezen uit zo’n 250 cursussen die worden gegeven in Goirle, Tilburg, Reeshof en dependances in kleinere gemeenten. Factorium Podiumkunsten biedt voor elk wat wils! Wees er op tijd bij met inschrijven: ’n aantal cursussen loopt snel vol! Meer informatie: www.factorium.nl (http://www.factorium.nl).

 

Of je nu wil zingen en dansen als Beyoncé of Justin Timberlake, op jouw favoriete muziekinstrument wil spelen, de show stelen in een musical: bij Factorium Podiumkunsten kan het allemaal! Zowel beginners als gevorderden en mensen die van podiumkunsten hun vak willen maken, kunnen bij ons terecht.

 

Jouw uitdaging!
Natuurlijk is het belangrijk dat de cursus die je uitkiest goed past bij wat je wilt en kunt. Daarom hebben we een uitgebreid cursusaanbod met mogelijkheden op verschillende niveaus en wordt er ook binnen de lessen altijd rekening gehouden met jouw groei en ambities. Je wordt hoe dan ook uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Wil je jouw talent aan het grote publiek laten zien? Dat kan tijdens vele grote en kleine uitvoeringen en optredens. Hierbij staat plezier uiteraard voorop!

 

-------------------------------

Factorium Podiumkunsten is een kunsteducatieve organisatie die een groot scala aan lessen, cursussen, workshops en voorstellingen aanbiedt op het gebied van de podiumkunsten muziek, dans, theater en musical. Het werkgebied van Factorium beslaat de gemeenten Tilburg en Goirle.

factorium factorium