vanBeurden health&beauty bestaat 2 jaar!

Speciaal Jubileum magazine

Afgelopen zaterdag was het feest aan het Koningsschild in Goirle. Het prachtige beauty totaal concept ”vanBeurden health&beauty” vierde het 2 jarig bestaan op deze zonnige dag.

Eigenaars Albert & Mariet vanBeurden stonden de gehele dag samen met hun team van professionals klaar om hun klanten te ontvangen met visagie demonstraties, feestelijke bubbels en natuurlijk met spectaculaire aanbiedingen. 

”Wat geweldig dat we alweer mogen terug kijken op 2 fantastische jaren samen met ons team van professionals werkend in dit nieuwe pand. 

We zijn zo ontzettend blij en trots om te zien hoeveel vriendelijke en enthousiaste klanten we hebben mogen ontvangen de afgelopen jaren” zegt Albert trots.

”Zeker in de eerste maanden hoorden we nog wel eens terug dat mensen het soms wat hoogdrempelig of chique vonden overkomen vanaf de buitenkant en daarom wat terughoudend waren om zomaar eens binnen te kijken of te informeren. We horen en merken gelukkig bijna dagelijks nog dat klanten heel blij verrast zijn als ze eenmaal binnen zijn geweest en de gemoedelijke maar professionals sfeer binnen hebben ervaren. 

Dat is ook iets wat wij erg belangrijk vinden en ook hopen te kunnen blijven waarmaken. Mijn collega’s en ik doen dagelijks ons uiterste best om klanten iedere keer weer op een professionele maar klantvriendelijke manier de mooiste producten, behandelingen en trends te laten ervaren en kennis mee te laten maken” vertelt Mariet stralend.

 

Om ook diegene die nog niet binnen zijn geweest eens een ”kijkje” binnen deze prachtige zaak te geven hebben zij tijdens hun jubileum ook een eigen beauty magazine uitgebracht om een beetje een beeld en sfeer te geven wat ze de afgelopen twee jaar gedaan hebben. Maar natuurlijk staan er ook nieuwe producten, handige tips & speciale jubileum aanbiedingen in. De moeite om eens heerlijk in te bladeren!

 

Meer informatie over dit mooie bedrijf vindt u op

www.vanbeurden.nl (http://www.vanbeurden.nl)of stap eens binnen aan het Koningsschild 7, in Goirle.

beurden foto beurden foto
beurden1 beurden1