Glasvezel in het buitengebied

ingevoerd op 20-08-2015

Dinsdag 25 augustus 2015 vindt er in de raadzaal van het gemeentehuis een bijeenkomst plaats over de aanleg van glasvezel-aansluitingen in het buitengebied van Goirle en Riel.

Midden-BrabantGlas is een burgerinitiatief dat zich sinds een paar maanden inzet om mensen uit Baarle Nassau, Alphen-Chaam, Gilze en Rijen, Dongen, Waalwijk, Heusden, een deel van Den Bosch, Vught, Haaren, een deel Oisterwijk, Tilburg en Goirle bij elkaar te brengen om zelf, via een coöperatief model, een glasvezelnetwerk in het buitengebied aan te gaan laten leggen.

Midden-BrabantGlas zal een presentatie verzorgen op welke wijze en onder welke voorwaarden/condities glasvezel-aansluitingen in ons buitengebied gerealiseerd kunnen worden.

Wij nodigen alle bewoners en ondernemers van ons buitengebied van harte uit om de informatie avond bij te wonen. De bijeenkomst zal plaatsvinden in de raadzaal van het gemeentehuis en start om 20.00 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Theo Li, telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer  
(013) 5310 610. Meer informatie over Midden-Brabantglas vindt u op: www.midden-brabantglas.nl (http://www.midden-brabantglas.nl)

Gemeentebericht Gemeentebericht