V.O.A.B.

ingevoerd op 19-08-2015

Voorbereiding V.O.A.B. 1 verloopt naar tevredenheid

Op zondag 2 augustus is de V.O.A.B-selectie, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer William van Overbeek, gestart met de voorbereiding op het seizoen 2015-2016. Inmiddels zijn we 2 weken verder en zijn er 6 trainingen en  3 wedstrijden geweest.

De eerste oefenwedstrijd werd gespeeld tegen 1e klasser Beerse Boys, de nieuwe club van voorheen V.O.A.B.-trainer Cemal Yilmaz. De teams gingen goed tegen elkaar op, waarbij opviel dat V.O.A.B. overwegend de bovenliggende partij was. Door doelpunten van Casper van Beers en Koen de Rooij werd deze wedstrijd verdiend met 2 – 1 gewonnen.

De tweede oefenwedstrijd vond twee  dagen later plaats tegen het naar de 1e klasse gepromoveerde W.S.C. uit Waalwijk. Tegen dit team, dat elkaar heel gemakkelijk wist te vinden, had V.O.A.B. het een stuk moeilijker, maar ook hier werd goed tegenpartij geboden. W.S.C. was weliswaar meer in de aanval, maar wist slechts eenmaal te scoren. V.O.A.B. deed dit door Pieter van der Heijden en Robin Vugts twee keer, waardoor ook deze wedstrijd met 2 – 1 gewonnen werd.

Op zaterdag 15 augustus werd de vorig jaar gewonnen titel op het R.K.D.V.C. toernooi verdedigd. Aan het toernooi namen alleen 1e en 2e klassers deel.

Net als vorig jaar had V.O.A.B. door vakantie, blessures, werk en Decibel Hilvarenbeek veel afwezigen en had daardoor ook de kleinste selectie van de deelnemende teams. Maar de vervangers deden het heel goed, complimenten daarvoor. De eerste wedstrijd was tegen 1e klasser Nuenen. Deze ploeg was sterker, kreeg kansen, maar die kreeg V.O.A.B. ook. Gescoord werd er echter niet.

De tweede wedstrijd was tegen zaterdag 2e klasser Nivo Sparta. V.O.A.B. was hier duidelijk de betere ploeg en won door doelpunten van Guus van Esch en A-junior Michiel de Wit met 2 – 0. Doordat Nuenen met 3 – 0 van Nivo Sparta won werd V.O.A.B. 2e in de poule, waardoor om de 3e en 4e plaats gespeeld moest worden. Tegenstander hierin was zaterdag 1e klasser V.V.G.Z.

Mede door de gevolgen van de smalle selectie was deze tegenstander een maatje te groot voor V.O.A.B. en werd er met 0 – 3 verloren.

Samenvattend: een mooi en goed begin van het seizoen, wat vertrouwen geeft voor de toekomst.     


Afscheid beheerder Ad van Gils

Ad van Gils heeft na 11 jaar afscheid genomen als clubhuisbeheerder. Het bestuur dankt Ad voor zijn jarenlange inzet.

Veld 2 is nog niet helemaal speelklaar

Veld mag tot nader bericht nog niet worden gebruikt.

Pasfoto inleveren voor spelerspas

Wie geen spelerspas heeft kan niet voetballen. Op de website staan namen van spelers van wie de spelerspas is verlopen. Graag zo spoedig mogelijk een pasfoto inleveren bij Piet van Seeters, Hoogstraat 49, 5051 RT Goirle.

Scheidsrechters gezocht

We hebben nog een tekort aan scheidsrechters bij de pupillen(vanaf 12 jaar) en de junioren. Heb je interesse dan kun je contact opnemen met René van Dijk: mail rene2.dijk@planet.nl (mailto:rene2.dijk@planet.nl)of telefoon 5344347.

Wie wil enkele keren per jaar zondagsdienst doen?

Wij zijn op zoek naar een man en/of vrouw die op maximaal 6 zondagen per jaar gastheer of gastvrouw wil zijn in onze bestuurskamer van 12.00 tot 15.00 uur. Heb je interesse of wil je hier meer over weten neem dan contact op met onze secretaris via vosvoab@live.nl (mailto:vosvoab@live.nl).

Joris Sport kiest voor nieuwe kledinglijn

Joris Sport gaat samenwerken met sportkledingmerk Robey, Robey is de kledingsponsor van o.a. Willem II.

Wat wijzigt er voor V.O.A.B.:

De huidige voetbalkleding (shirt, broek en kousen) wordt nog dit jaar, in november of december, vervangen door nieuwe voetbalkleding van het merk Robey.

De nieuwe V.O.A.B. kledinglijn voor trainingspakken wordt ook Robey, trainingsjack kleur Royal Blue met trainingsbroek kleur zwart. (zie voorbeeld op de website)

Nieuwe sponsors voor trainingspakken kunnen hierover contact opnemen met Joris Sport, 013 – 7620720.

 

Diverse vacatures bij VOAB

VOAB is een bloeiende vereniging met ruim 1100 leden. In het nieuwe seizoen trappen straks 63 teams een balletje. De volgende vacatures vragen om invulling.

De functie leider/trainer is voor de pupillenteams voornamelijk op zaterdagochtend en voor de juniorenteams op zaterdagmiddag. De dagen/tijden voor de functie van trainer verschilt per team.

Heeft U interesse in één van onderstaande vacatures of kent U iemand neem dan contact op met de desbetreffende jeugd coördinator:

A/B:    Marc de Brouwer       anitaenmarc@hetnet.nl (mailto:anitaenmarc@hetnet.nl)

C:       Roel de Cort               ramdecort@home.nl (mailto:ramdecort@home.nl)

D:       Peter Houtepen          houtepen.snijders@gmail.com (mailto:houtepen.snijders@gmail.com)

E:       Peter de Keizer           peter_dekeizer@hotmail.com (mailto:peter_dekeizer@hotmail.com)

F:       Corne van Laarhoven cornevanlaarhoven@hotmail.com (mailto:cornevanlaarhoven@hotmail.com)

 

Vacatures:                                  

A/B

A4        1 trainer op dinsdag / 1 of 2 leiders

B5        1 trainer

B6        1 trainer

C

C4        1 assistent-trainer

C5        1 assistent-trainer

C6        1 trainer/leider

E

E10      1 trainer

E11      2 trainers/leiders

F

F4        1 leider

F13      2 trainers/leiders

 

Vacature trainer/coach VOAB F2

VOAB heeft voor het seizoen 2015-2016 een vacature voor een enthousiaste trainer-coach voor de F2. Dit is een selectieteam waarvoor wij een neutrale, kind onafhankelijke trainer-coach zoeken. Het hebben van een voetbalachtergrond en enige ervaring met het trainen – coachen van kinderen van deze leeftijd is een pre. Te denken valt ook aan studenten die een sportopleiding volgen en een stageplaats zoeken in het kader van hun studie. Het team traint twee keer per week en speelt op zaterdag de competitiewedstrijden. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je contact opnemen met Kees Pellis, technisch Jeugdcoördinator van VOAB, op het mailadres keespellis@outlook.com.

 

Mini-voetbal bij VOAB

Ook in het seizoen 2015/2016 komen de mini’s ( kinderen uit 2010 en 2011),weer volop aan hun trekken bij VOAB.

Kinderen uit 2010 kunnen elke woensdagmiddag een uur trainen en spelen op zaterdag om de week een mini-toernooitje van 4 tegen 4.

Kinderen uit 2011 kunnen elke woensdagmiddag een uurtje trainen.

Er zullen op woensdagmiddag voldoende trainers aanwezig zijn en loopt er een coördinator rond om alles in goede banen te leiden.

Alle mini’s trainen van 15.30 tot 16.30 dus de 4- en 5-jarigen trainen op het
zelfde tijdstip.
 

Nieuwsgierig geworden en of meer info???????

Neem dan contact op met Marc de Brouwer 06 12 82 30 72 of anitaenmarc@hetnet.nl (mailto:anitaenmarc@hetnet.nl).

 

Bestuurskamer VOAB opgefleurd met levensgrote banners

In de bestuurskamer van VOAB en in de besprekingsruimte zijn levensgrote banners opgehangen die beide ruimtes opfleuren. Hieronder de foto van Marijn Verhalle, die Q-promotions, de sponsor van deze week, op zijn shirt zie afgebeeld.

 

Q-promotions sponsor van de week

Betrouwbare partner in drukwerk

Q-Promotions is ruim 12 jaar dé drukwerkspecialist uit Tilburg. Een betrouwbare drukwerkpartner van kleine en grote bedrijven in heel Nederland. Klanten waarderen onze persoonlijke service, onze flexibiliteit en vooral de snelheid waarmee wij zowel standaard producten als maatwerk kunnen leveren.

Flyers, posters, folders, visitekaartjes... 

Bij Q-Promotions vind je alle soorten zakelijk- en promotioneel drukwerk. Van briefpapier en visitekaartjes tot flyers, posters en spandoeken. Wij bieden echter nog veel meer. Iedere opdracht is een uitdaging, waarbij alleen het beste resultaat goed genoeg is. 

Snelle levering

Vliegensvlug drukwerk is waar Q-Promotions voor staat. We werken met 2 drukrondes in de week waardoor bijna al onze producten in drie werkdagen gereed zijn.

Q-Promotions BV | Andromedastraat 2-B | 5015 AV Tilburg | Tel: 013 – 582 09 68 | info@q-promotions.nl (mailto:info@q-promotions.nl)

VOAB VOAB
Mini-voetballertjes Mini-voetballertjes
Banner Q promotions met Marijn Verhalle Banner Q promotions met Marijn Verhalle
logo Q-promotions logo Q-promotions