Zaterdag 15 augustus Pasar Malam én Summer Fair

Goirle in zomerse en Aziatische sferen

In aansluiting op de momenteel zomerse weersomstandigheden brengt het team van Events Factory zaterdag 15 augustus Goirle nog eens extra in de ban van de zonnige sfeer. Dan vinden daar namelijk op het Oranjeplein zowel de ‘Pasar Malam’ als de ‘Summer Fair’ plaats, twee hele gezellige, in elkaar geweven zomerse evenementen in de vorm van een grandioos en sfeervol zomers pleinfeest.

 

Oosters/Aziatisch

Vorig jaar vond dit evenement voor het eerst plaats op zondag 14 september op het achterste plein van de Hovel naast de Albert Hein en was het uitsluitend Oosters/Aziatisch. Er waren toen diverse gevarieerde kramen te vinden die er ook dit jaar weer zullen zijn met onder andere allerlei exotische, Oosterse en Aziatische producten zoals boeddha beelden, wierook, houtsnijwerk, schilderijen, aura, windgongen, etherische oliën, geurkaarsen, batik kleding, handycrafts, schilderijen, vele soorten sambal, kroepoek, noodle soepen, kruiden, specerijen enzovoorts.

 

Andere locatie

Helaas bleek het achterplein van de Hovel minder geschikt te zijn qua ruimte om het evenement te kunnen organiseren en waren er vorig jaar ook nog eens veel te veel haken, ogen en obstakels, zodat besloten is om het evenement nu te verhuizen naar het Oranjeplein tegenover het gemeentehuis.

 

‘Summer Fair’

Ook werd het evenement dit jaar een maand vervroegd en is het nu niet meer gekoppeld aan de jaarlijkse Zomer- en hobbymarkt, doch wel aan een eigen ‘Summer Fair’ met een aparte - en zichzelf duidelijk onderscheidende - uitstraling. Het thema van de Pasar Malam wilde men echter wel heel erg graag blijven behouden. Daarom worden deze twee themamarkten nu dus dan ook gezamenlijk tegelijkertijd tot een evenement gecombineerd.

 

Zomers

Er zijn ook nog volop leuke kraampjes te vinden met allerlei zomerse producten zoals onder andere zonnebrillen, shorts, t-shirts, riemen en tassen, topjes, GSM-accessoires, make-up, schoenen, lederwaren, modeaccessoires, speelgoed, vers fruit, drogisterijproducten, haarmode, slippers, herenkleding, zonnebrandolie, cosmetica, zwemkleding, sieraden en nog veel meer.

 

Lekkernijen

Daarnaast hebben de bezoekers zaterdag op het Oranjeplein ook volop de gelegenheid om heerlijk te snoepen en eten uit diverse Aziatische en exotische keukens want er zullen o.a. Oosterse snacks en maaltijden verkrijgbaar zijn om de inwendige mens op gepaste wijze te versterken. Daarnaast zijn er ook andere hapjes en maaltijden verkrijgbaar zoals o.a. allerlei diverse soorten broodjes, poffertjes, suikerspin, popcorn, loempia’s, Surinaamse roti en bara, churro’s, aardapelspiraal en uiteraard mogen uiteraard op een zomerse markt verfrissend (schaaf-)ijs en fruit smoothies niet ontbreken.

 

Live muziek en modeshows

Er is vrijwel de hele dag uitgebreid en vrijwel non-stop all-round entertainment op het terras van het horecaplein te zien en horen, dat varieert qua repertoire en zeer zeker de vele bezoekers op gepaste wijze in de zomerse of Aziatische stemming zal brengen. Zo zijn er onder andere live optredens van orkest What’s a Name en zal ook zanger en entertainer Humphrey Gray de hele dag de gastheer zijn.

 

Gratis toegankelijk

De entree is geheel gratis en iedereen is dan ook van harte welkom tijdens de ‘Pasar Malam’ en ‘Summer Fair’ aanstaande zaterdag op het Oranjeplein. Het is zeer zeker zonder meer de moeite waard om er heel even een kijkje te gaan nemen en te genieten van de ambiance en sfeer.

 

Openingstijden en deelname

De openingstijden zijn van van 10.00 tot 19.00 uur. Er is eventueel ook nog plaats voor deelnemers aan de markt. Deze kunnen mailen naar info@events-factory.nl (mailto:info@events-factory.nl) of contact opnemen met de organisatie via het telefoonnummer 06-13322445.
 

De ‘Pasar Malam’ en ‘Summer Fair’ zijn altijd erg gezellig en worden jaarlijks heel druk bezocht De ‘Pasar Malam’ en ‘Summer Fair’ zijn altijd erg gezellig en worden jaarlijks heel druk bezocht