Relaxen met de Wereldwinkel!

ingevoerd op 15-07-2015

Met dit dienblaadje en een goed boek kun je zo de zon in. Een lekkere beker thee, een extra flesje water en een heerlijke reep chocola! En voor al die spullen kun je in de Wereldwinkel terecht: zoals thee en chocolade in alle smaken maar altijd van producenten die er een eerlijke prijs voor hebben gekregen. Dat geldt ook voor de makers van de beker, het bakje voor het theezakje en het mooie houten blaadje dat is gemaakt in de Filippijnen en geïmporteerd door Kinta, een fairtrade importeur waarvan we regelmatig producten in de winkel hebben.

Dan heb je nog de Dopper, zo’n vrolijk gekleurd waterflesje. Die verkopen we al een tijdje omdat ze duurzaam geproduceerd zijn en omdat tien procent van de verkoopprijs naar projecten in Nepal gaan waar waterputten geslagen worden zodat de bevolking daar ook de beschikking heeft over goed drinkwater.

En zelfs voor dat goede boek om mee in de zon te gaan zitten kun je bij de Wereldwinkel terecht. We hebben een flink assortiment interessante en mooie boeken voor vijf euro per stuk. De zon mag dus nog even blijven schijnen!

wereld29 wereld29