LET’S STICK TOGETHER…..BIJ MHC GOIRLE

ingevoerd op 15-07-2015

Einde seizoen; een woordje van de voorzitter

Als je even gaat zitten om te overdenken wat je zult gaanschrijven als seizoenafsluitend verhaal dan realiseer je je dat erveel is gebeurd in het afgelopen seizoen. Een seizoen met alles erop en eraan, met successen, met (net-niet) kampioensschappen enpromoties, met degradaties en teleurstellingen, met lastige envervelende beslissingen, met een fijne jubileumviering, met heelveel ´met elkaar en voor elkaar´, met heel veel inzet en vooral metheel veel plezier.

Het zit er weer op. Als ik terug kijk dan kan ik concluderen dathet weer een enerverend seizoen is geweest. Het voert te ver omhier alles te noemen maar een paar zaken mogen natuurlijk nietonbelicht blijven.

 

Sponsoren bedankt!
Het  kan niet vaak gezegd worden: zonder sponsors zou onzevereniging niet in deze vorm kunnen bestaan. Financiëleondersteuning, diensten of een bijdrage in natura helpen ons bij debeoefening van onze sport, het draaiend houden van de vereniging enzorgen voor een goede uitstraling.

Dankzij sponsors kan MHC Goirle zaken financieren die niet uitde reguliere contributies kunnen worden betaald. 

Ook afgelopen seizoen hebben we weer van veel sponsors eenbijdrage mogen ontvangen. Het betekent veel voor ons dat al diesponsoren zich aan MHC Goirle verbinden en het met hun bijdragemogelijk maken dat we groeien en beter worden. Onze sponsors hebbenhet mede mogelijk gemaakt dat wij ook afgelopen seizoen wéér eendeel van onze ambities konden verwezenlijken. Daar zijn we blij meeen trots op. Hierbij een grote pluim aan al die sponsoren die onsal jaren ondersteunen, maar ook extra welkom en een dank je wel aande laatst binnengekomen sponsoren en natuurlijk ook aan de ledenvan de ‘vrienden van MHC Goirle’.

Uiteraard hopen wij ook het volgend seizoen weer op uw steun temogen rekenen.
 

Ook dank aan onze vrijwilligers

Als ik terugblik op het afgelopen seizoen, wil ik het nietalleen hebben over de prestaties van de teams maar zeker ook overde prestaties van de vrijwilligers. Want los van de wedstrijdenhebben we dit jaar nog veel meer mooie dingen gezien op DeSchietberg.
Dan doel ik met name op allerlei evenementen. Die komen boven op de‘dagelijkse’ organisatie zoals trainingen, barbezetting, arbitrage,materialen, gastouders, communicatie, wedstrijdsecretariaat en gazo nog maar even door.

Ondanks het feit we soms handen te kort komen, kunnen wij ookwat dit betreft weer terug kijken op een geslaagd seizoen. Het isaltijd makkelijk die dingen te benoemen die niet helemaal goed gaanmaar het is belangrijker stil te staan bij de dingen die welallemaal goed gaan. Wij moeten onze successen vieren en dingen dieaandacht behoeven verbeteren en beter organiseren.

Tot slot

Voordat eenieder straks weer van zijn of haar verdiende vakantiegaat genieten wil ik hierbij van de gelegenheid gebruik makeneenieder te bedanken voor zijn/haar inzet tijdens het afgelopenseizoen.

Verder wil ik alle spelers en speelsters, van de Funkeys totveteranen, bedanken dat zij MHC Goirle zo goed op de sportievekaart hebben gezet.

 

Inmiddels zijn we al weer bezig met de nodige nieuweactiviteiten, teamindelingen, trainers etc. en uiteraard deactiviteiten voor de openingsdag van het nieuwe seizoen. Kortom hetleven van een vrijwilliger kent geen ‘einde seizoen’ J. Wij gaanals bestuur nog even door om te zorgen dat we er straks met z’nallen ook volgend seizoen weer iets moois van kunnen maken met onsMHC Goirle. Ik wens iedereen een hele fijne tijd de komendemaanden. Ik kijk uit naar het volgende seizoen! Tot na dezomer.

 

Met sportieve groet, Bas Tooten, Voorzitter

 

Redactie met zomerreces

Het redactieteam van MHC Goirle gaat met zomerreces. Net zoalsvele anderen genieten van een poosje welverdiende rust. Even geenstukjes in het Goirles Belang, op de website, twitter, facebook ofin de digitale nieuwsbrief. Wij wensen iedereen een hele fijnevakantie. Medio Augustus zijn we weer terug.

bas tooten bas tooten
sponsoren bedankt 2 sponsoren bedankt 2
vrijwilligers bedankt vrijwilligers bedankt
redactie op vakantie 2 redactie op vakantie 2