Businessclub Gôolse Zaken verrast zwemmende tweeling

ingevoerd op 05-07-2015

De tweeling Noortje en Bregje de Brouwer (16), beiden actief als synchroonzwemster,  werden pas geleden tijdens de netwerkborrel van businessclub Goolse Zaken ieder verrast met een cheque van vijfhonderd euro. Deze werd hen uitgereikt door de voorzitter van Goolse Zaken, Julius de Roo, die benadrukte dat hiermee invulling wordt gegeven aan het goede doel dat de businessclub zich heeft gesteld, namelijk de jeugdsport stimuleren.

”Jonge topsporters met ambitie ondersteunen wij als businessclub graag”, zei hij in de showroom van Ad Roks waar de borrel plaatsvond. Blij verrast waren de beide zusjes met de cheque die pas geleden nog actief waren op de Europesche Kampioenschappen in Bakoe op hun onderdeel  synchroonzwemmen en daar tiende werden. Het ontlokte bij de aanwezige ondernemers een hartelijk applaus.

”Ons doel is deel te nemen aan de Olympische Spelen in Tokio in 2020 en daar gaan we dit bedrag in ieder geval voor reserveren”, aldus een breedlachende tweeling, die weer in de sportlights stonden bij de businessclub. Anouk Horrevorts, trainster van Noortje en Bregje begeleidt hen op deze route en noemde het bedrag een mooi begin. 

 

 

zwem zwem