Lokale talenten in de NR.1 SHOW van Goirle |10 okt 2015

Ga jij als de Goirlese Anouk, Borsato of Rihanna het podium op?

Goirle heeft vele goede zangers en zangeressen die een podium verdienen waarop zij hun talent ten gehore kunnen brengen. De NR.1 SHOW van Goirle biedt deze lokale talenten een podium waarop ze met elkaar een geweldige muzikale avond neerzetten. Deze feestelijke avond wordt gevuld met de meest succesvolle coverhits ooit, uitgevoerd door lokale zangers en zangeressen.

 

Na de succesvolle editie van vorig jaar belooft het zaterdag 10 oktober wederom een geweldige muziekavond te worden. Een feestelijke avond met de grootste hits uit de muziekgeschiedenis én de lokaal bekende gezichten op het podium. De lokale helden worden begeleid door De NR.1 Band; professionele muzikanten die al jaren actief zijn binnen het covercircuit. De NR.1 SHOW van Goirle zoekt lokaal talent. Ben jij de zanger of zangeres die eindelijk eens de blits wil maken met dat ene geweldige nummer? Dan is De NR.1 SHOW op zoek naar jou.

 

Je krijgt de kans om de songs van jouw muzikale helden te laten horen aan het publiek in de theaterzaal van Cultureel Centrum Jan van Besouw. De NR.1 Band heeft een speciale selectie gemaakt van de grootste coverhits; van de sixties tot en met nu. Daar ga jij uit kiezen.

 

Ben jij de zanger of zangeres die De NR.1 SHOW tot een geweldige muzikale avond maakt? Meld je dan vóór 1 augustus aan via nummereenshow@gmail.com (mailto:nummereenshow@gmail.com)

De NR.1 SHOW van Goirle is op zaterdag 10 oktober 2015. Kijk voor meer informatie op facebook.com/nr1band (http://www.facebook.com/nr1band)

Ben je geen zanger of zangeres, maar wil je deze feestelijke en muzikale avond niet missen ga dan naar www.janvanbesouw.nl (http://www.janvanbesouw.nl)voor het bestellen van kaarten.

 

jvb jvb