“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 01-07-2015

Rob Berkhout  –  Latenzo Goirle

Winkelen bij Latenzo in Goirle is een écht uitje

 

Wie kent Latenzo niet? De prachtige herenmodezaak uit Udenhout die sinds vier jaar ook in Goirle te vinden is. Een uitgebreide collectie, deskundige adviezen en een fijne koffiehoek.  Stap binnen in de luxe wereld van de heren- (en sinds voorjaar 2014 ook dames) mode!

 

In het pand van het voormalige ‘Tilkamwol’ aan de Margrietstraat in Goirle overlegt bedrijfsleider Rob Berkhout nog even met zijn collega’s. “Zondag 5 juli, van 12.00 tot 16.00 uur, houden we een grote sale-actie!,” zegt Rob enthousiast. Hij werkte al meer dan twintig jaar bij Tilkamwol en maakte de overstap naar Latenzo mee. “Onze vorige directeur wilde graag dat we onder een groter concern met een goede naam zouden vallen. Dat is dus uiteindelijk Latenzo geworden. We kopen samen in met het filiaal in Udenhout en hebben over het algemeen dezelfde merken, zoals o.a. Meyer, Camel Active, Casa Moda, Baileys, No Excess en Fellows. We richten ons voornamelijk op mannen vanaf 35 jaar.”

 

Van sportief tot klassiek

“We zijn jonger en sportiever dan het vroegere Tilkamwol, maar bieden ook veel voor de klassieke heer aan. Hierdoor hebben we ons klantenbestand intact kunnen houden en zelfs goed kunnen uitbreiden. Al onze klanten bereiken we met zowel een papieren mailing en/of internet.

 

Voor het hele seizoen

“We hebben veel vaste klanten die vooral zeggen dat onze winkel ruim is, de collectie uitgebreid en de service uitstekend. We bieden onze klant een uitgebreide keus: in één winkel kun je voor het hele seizoen shoppen. Dat schiet lekker op en een klant gaat tevreden de deur uit. Omdat vrijwel elke man die hier komt winkelen zijn vrouw meeneemt, hebben we sinds voorjaar 2014 ook een damescollectie. Daar verkopen we kleding van onder andere Betty Barclay, S ’Oliver, Toni, Mac en Taifun. Dat bevalt erg goed, de klant is zeer enthousiast. We gaan  onze damescollectie in het najaar dan ook uitbreiden.”


Een écht uitje!

“Het grote voordeel van Latenzo is de ruime collectie en de bereikbaarheid: we hebben een eigen parkeerterrein waardoor je je auto recht voor de deur kwijt kunt. Daarnaast hebben we een zeer gezellige koffiehoek en altijd wat lekkers.” Je ziet het, shoppen wordt bij Latenzo in Goirle een écht uitje, waarna je er (op gebied van kleding) weer even tegenaan kunt! Benieuwd? Kom eens langs in de winkel aan de Margrietstraat in Goirle!

 

Rob Berkhout, Latenzo Goirle,  Margrietstraat 7 Goirle T: 013-5342128 E: rob@latenzo.nl (mailto:rob@latenzo.nl)

 

De Kennismaker

kennismaker27 kennismaker27