4 en 5 juli 12e SEAT BEACH EVENT op Dorpsplein te Riel

12 dames teams – 40 heren teams

Met in totaal 52 deelnemende teams is er tijdens de 2015-editie van het SEAT beach event aan interesse wederom geen gebrek en zit het toernooi helemaal vol. Het weekend van 4 en 5 juli aanstaande - zijn sport, muziek, sensatie en gezelligheid wederom de belangrijkste ingrediënten. Sportief bezig zijn gaan dan weer hand in hand met de typische Rielse gezelligheid. Stichting “De Kraag Omlaag” presenteert op het Dorpsplein in Riel alweer voor de twaalfde keer de succesformule van het populaire voetvolleybal-toernooi en zal dit jaar wederom uitpakken.

 

De populariteit van het SEAT beach event is goed te meten aan het aantal deelnemende teams. Maar liefst 52 teams - gaan met elkaar de strijd aan op het sfeervol ingerichte Dorpsplein. Deze beleving laat zien dat het SEAT beach event ook na 12 jaar nog steeds in trek is bij de deelnemende teams uit Riel, Alphen, Gilze, Goirle, Poppel, Ravels en andere gemeentes uit de grensstreek. Dit jaar heeft organisatie “de Kraag Omlaag” weer enkele teams teleur moeten stellen omdat er geen plaats meer is. Met 52 teams is “de max” gehaald en zit het speelschema helemaal vol – aldus mede organisator Emiel Schellekens.

 

Espressivo

Het Dorpsplein zal dus ook in 2015 weer omgetoverd worden in een megazandbak van ruim 120 m3 strandzand. Terwijl het publiek en de deelnemende teams zich uitstekend kunnen vermaken rond het “strand”, zal er weer een muzikale omlijsting zijn. De regie betreffende sound en light zal weer in handen zijn van de professionals van Espressivo en ook dit jaar natuurlijk weer enkele verrassingen op dit gebied.

 

Voetvolley – apres beachparty

Het SEAT Beach event gaat zaterdag 4 juli om 17:30 uur van start. Na het spelen van ongeveer 80 poule wedstrijden zal er aansluitend een apres-beachparty zijn.

 

SEAT – Noordhoek Autogroep al 12 jaar hoofdsponsor

SEAT – Noordhoek Autogroep is al sinds de 1e editie als hoofdsponsor verbonden aan het zomerse evenement begin juli. Het flitsende bedrijf van eigenaar Mark Bastiaansen en het beach event zijn vanaf het prille begin aan elkaar verbonden. Elke editie zorgt SEAT – Noordhoek Autogroep als hoofdsponsor voor de nodige financiele ondersteuning om een evenement van deze omvang uberhaupt mogelijk te maken. Auto Noordhoek – met vestigingen in Tilburg – Waalwijk en ’s Hertogenbosch timmert al jaren aan de weg en dat is ook jaarlijks te zien in Riel.

Naast hoofdsponsor SEAT – Auto Noordhoek zijn er natuurlijk nog tal van andere bedrijven uit de regio die door middel van sponsoring het beach event een warm hart toedragen.

 

SEAT Beach Event Riel 2015 – zaterdag 4 juli vanaf 17:30 uur – zondag 5 juli vanaf 10:30 uur – entree gratis!

 

beach1 beach1