Fame

Intieme, swingende musicaltheatervoorstelling van de puurste soort

Derdejaarsstudenten Musicaltheater van Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater spelen vrijdag 3 en zaterdag 4 juli in Fame in Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle.

 

De musical FAME is gesitueerd in Amerika en volgt een groep jonge studenten, die een musicalopleiding volgen aan de beroemde New York High School for the Performing Arts. Elke student brengt zijn of haar eigen achtergrond mee en soms maken de ups en downs in ieders privéleven de lange weg naar het musicaltheaterpodium extra zwaar.

De aaneensmelting van zang, dans en spel maakt van de musical FAME een intieme en swingende musicaltheatervoorstelling van de puurste soort, die wereldwijd miljoenen mensen in vervoering bracht.

 

Regisseur Martin Michel

Regie is in handen van de Australiër Martin Michel (o.a. ‘Miss Saigon’), winnaar (2004) van de De John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Inhoudelijke Creatie voor zijn regie en choreografie voor ‘Merrily We Roll Along’. Martin Michel ontwikkelde voor de derdejaars Fontysstudenten Musicaltheater een nieuwe regie en choreografie voor deze productie van FAME.

 

Muziek: Steven Margoshes. Liedteksten: Jacques Levy. Verhaal: José Fernandez. Gebaseerd op een concept van David DaSilva. Regie & choreografie: Martin Michel. Assistent regie & choreografie: Tim Van der Straeten. Muzikale leiding & vocal coach: Jack Breikers. Pianist & orkestleider: Hans Avontuur.

 

Fame

Vr 3 juli 20.00 uur

Za 4 juli 15.00 uur

Za 4 juli 20.00 uur

 

Cultureel Centrum Jan van Besouw

Thomas van Diessenstraat 1 Goirle

Kaarten à € 10 via janvanbesouw.nl | tel 013 - 534 34 00

 

----------------------------------------------------------------------------

Lezers van het Goirles Belang kunnen vrijkaarten winnen. Mail voor donderdag 2 juli 16.00 uur o.v.v. ‘Fontys Fame’ naar mailadres fhk@fontys.nl (mailto:fhk@fontys.nl) en geef daarbij je voorkeur aan voor welke voorstelling je graag kaarten wilt winnen.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Fotograaf: Noortje van Gestel Fotograaf: Noortje van Gestel