Donatie vanwege 35 jarig bestaan MHC Goirle

ingevoerd op 29-06-2015

Woensdag 24 juni 2015 schonk voorzitter  Bas Tooten van MHC Goirle , €225,- aan Stichting Sportgroep Gehandicapten Goirle. Dit bedrag is het totaal van de financiële donaties die gedaan zijn tijdens de jubileum receptie op zondag 21 juni.

 

MHC Goirle draagt deze stichting die op 1 juni 1976 is opgericht, en dus over een jaar 40 jaar bestaat, een warm hart toe. Zij bezorgen gehandicapte sporters de mogelijkheid tot een aangepaste sportactiviteit en een stukje ontspanning.

Dhr. Konings is zeer blij met dit bedrag: “Hiermee kunnen wij onze sporters een leuke dag aanbieden. We gaan met 17 van de 19 sporters naar de Beekse Bergen”.

”Wij zijn blij met elke donatie”,  vertelt Konings, die elke dinsdagavond in de Haspel met vele vrijwilligers bezig is om 19 sporters verschillende activiteiten te laten doen. ”We kegelen, darten, spelen tafeltennis, sjoelen etc.”, vertelt hij enthousiast. Tooten geeft aan dat MHC Goirle het een mooi doel vindt om de gehandicaptensport meer onder de aandacht te brengen en wenst namens MHC Goirle alle gehandicapte sporters een leuke dag toe.

 

donatie aan sportgroep gehandicapten donatie aan sportgroep gehandicapten