“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 24-06-2015

Karin Lanslots  – Zlim Bodystylingcenter Goirle

Samen werken aan een betere levensstijl en een mooi figuur

 

Het is rustig in de prachtige ruimte van Zlim Bodystylingcenter. Eigenaresse Karin Lanslots geniet nog even van die rust, want ze heeft het druk! “Super! We bieden sinds kort weer allerlei nieuwe programma’s aan en zijn actief op Facebook en in lokale bladen. Dat werpt z’n vruchten af!” Voornamelijk vrouwen weten hun weg naar Zlim Bodystylingcenter aan de Fabriekstraat in Goirle te vinden. “Samen werken we aan een betere levensstijl en een mooi figuur!”

 

Ruim een jaar geleden kreeg Karin de mogelijkheid om het Bodystylingcenter Zlim in Goirle over te nemen. Erg lang hoefde ze daar niet over na te denken: “Ik werkte al 8 jaar bij Zlim, was er een jaartje tussenuit geweest en kwam nu graag weer terug. En met mij kwamen de klanten waar ik vroeger mee werkte terug. Ontzettend leuk om elkaar weer te zien! Het grootste deel van onze klanten komt om af te vallen en daarnaast zijn er ook mensen die hier sporten om ‘in shape’ te blijven. Dat sporten doen we hier in speciale warmte cabines. Elke sportsessie is persoonlijk afgestemd en duurt een half uur. Na deze prestatie kunnen onze klanten een kwartiertje herstellen en bijkomen in de ozoncabine. In totaal ben je dus maar een klein uurtje bezig en de resultaten zijn verbluffend.”

 

Stok achter de deur

“We werken enkel op afspraak. Dat dient voor onze klanten ook als ‘stok achter de deur’. De afspraak staat, dus is de kans om niet te komen sporten kleiner en het resultaat groter. Na 5 lessen meten we dat resultaat en na 10 lessen nogmaals. Bijzonder aan onze behandelingen is de persoonlijke aandacht, de service en de begeleiding. Onze medewerkers helpen je tijdens het sporten, ondersteunen je mentaal en geven tips. Want als je een oefening niet juist uitvoert, behaal je uiteindelijk niet je gewenste resultaat.”

 

Detox

“Nieuw in ons aanbod is het Detoxprogramma: de Universal Contourwrap. Tijdens deze behandeling pakken we iemand in met een kleipakking. Deze pakking met mineralen onttrekt gifstoffen uit het lichaam. Om volledig te detoxen zijn drie behandelingen nodig. Deze therapie werd al langer in de gezondheidssector toegepast bij mensen met nier- en leverproblemen en heeft nu ook haar weg naar de cosmetische sector gevonden.”

 

Voel je thuis!

“We vinden het heel belangrijk dat onze klanten zich hier thuis voelen en werken zeer doelgericht. Binnen korte tijd merken ze al een verlies aan centimeters. Maar een getal zegt niet alles: het gaat om hoe je je voelt, hoe je kleding zit en hoe je oogt. Daarom promoten we ook een goed, gezond en gevarieerd voedingspatroon. Benieuwd naar onze werkwijze? Kom vrijblijvend eens langs in onze geheel vernieuwde studio!”

Karin Lanslots, Zlim Bodystylingcenter Goirle, Fabriekstraat 2 Goirle.

T:013-534 17 99   E: goirle@zlim.nl (mailto:goirle@zlim.nl)

 

De Kennismaker
 

kennismaker26 kennismaker26