Zomerfit actie bij Balance Support

ingevoerd op 22-06-2015

Zomerstop bij jouw club of sportvereniging en geen zin om stil te zitten?? Of gewoon de zomer lekker in beweging blijven  voor een aantrekkelijke prijs?

Meld je dan nu aan voor de Zomerfit Actie bij Balance Support. Tegen een kleine vergoeding heel de maanden juli, augustus en september onbeperkt deelnemen aan alle trainingen en wandelingen die worden georganiseerd. Werk aan je doelstelling en kom na de zomer fitter en sterker terug op het veld of in de zaal!

 

Balance Support is een praktijk voor voeding, beweging en massage uit Goirle en onderdeel van het erkende Wandelcentrum Midden-Brabant. Iedere week worden 11 verschillende wandelingen en groepstrainingen (XCO-,  kracht-,  en conditietraining) in de bossen georganiseerd, vaak met als startlocatie Molenstraat nr. 20 te Goirle. En ook in de zomer gaan bijna al deze trainingen en wandelingen door!

 

Inschrijven
Heb je zin om deze zomer mee te doen, meld je dan aan door een mailtje met je gegevens te sturen naar info@balancesupport.nl (mailto:info@balancesupport.nl) of te bellen met 06 21 461 816. Aanmelden voor deze actie is mogelijk tot vrijdag 17 juli 2015. Kijk voor meer informatie over prijzen en tijden op www.balancesupport.nl (http://www.balancesupport.nl).

balance1 balance1
balance2 balance2