“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 17-06-2015

Piet Hermans – Hermans Riool- en grondwerken

Vanaf puberleeftijd in het riool!

 

Praat je met Piet over het riool, dan beginnen zijn ogen te glinsteren. Hij doet niets liever dan de hele dag op pad gaan om mensen van hun rioolproblemen af te helpen. Tientallen jaren geleden nam hij met zijn broer het rioolbedrijf van zijn ouders over. Dat bedrijf werd uiteindelijk verkocht… maar ach, het bloed kruipt waar het niet gaan kan: sinds dit jaar heeft Piet Hermans weer eigen bedrijf: Hermans Riool- en Grondwerken.

 

Je kunt gerust stellen dat Piet álles over riolering weet. Zijn vakkennis en jarenlange ervaring zet hij dagelijks in om mensen uit de brand te helpen. Al vanaf zijn puberleeftijd werkte hij bij zijn ouders in het bedrijf en nu zet hij zich elke dag met hart en ziel in voor zijn eigen onderneming. “Bij een verstopte riolering kom ik dezelfde dag nog langs. Mensen kunnen dan ook altijd bellen. Ook in de avonden, in het weekend en ’s nachts.” Naast het ontstoppen en doorspoelen van de riolering kunnen mensen Piet Hermans inhuren voor verzakkingen van het riool, reinigingen en bijvoorbeeld het verwijderen van boomwortels die in het riool zijn gaan groeien.

 

Goed werk gaat snel rond

“Mijn werkgebied reikt van Goirle tot Riel, Alphen, Tilburg en Hilvarenbeek. Daar werk ik voor zowel bedrijven als particulieren. Ik moet het vooral hebben van mond-tot-mond reclame. Goed werk gaat meestal snel rond. Daarnaast wil ik ook goed vindbaar zijn op internet en is onze website in de maak.” Zijn vrouw Heidi ondersteund Piet waar nodig. Ze neemt de telefoon op, beantwoordt de email en doet de administratie.


Geen vet door de gootsteen

Volgens Piet is een verstopping van je riolering niet te voorkomen: “Je moet toch wassen en via je wasmachine komt er altijd wat poeder in de leidingen, dat kan een verstopping veroorzaken. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je juist omgaat met het weggooien van afvalstoffen. Vet door de gootsteen zorgt bij mijn klanten met regelmaat voor een flinke verstopping. Ik kom dan dezelfde dag nog langs en spuit de riolering schoon. Mooi en dankbaar werk! De klant kan direct weer vooruit.”


Barbecue!

Met een beetje extra naamsbekendheid is natuurlijk niks mis. Daarom is Piet Sub-sponsor van het leukste ‘Kennismaker feestje’ van het jaar: de barbecue! “Erg leuk om te doen en een mooie manier om alle leden van de Kennismaker te leren kennen!”

 

Piet Hermans , Hermans Riool- en Grondwerken, Rielsedijk 25 Goirle, T: 013-590 69 13

 

De Kennismaker


 

kennismaker kennismaker