NIEUWE ETOS GOIRLE OPENT 17 JUNI

EXTRA AANBIEDINGEN EN CADEAUS OP OPENINGSDAG

Op woensdag 17 juni gaat om 9.00 uur een gloednieuwe Etos-winkel aan de De Hovel 14 in Goirle open. Er zijn op de openingsdag tal van leuke acties en speciale aanbiedingen. Zo krijgen de eerste 200 klanten een Etos haargel gratis. De ondernemers van de Etos zijn Rob en Angèle Spijkers, broer en zus. Zij zijn trots op hun nieuwe winkel. “Onze Etos biedt scherpgeprijsde kwaliteitsproducten, een ruime keuze in assortiment, goede service en een prettige winkelomgeving.”

 

Rob en Angèle Spijkers behoren tot de familie die in Goirle al heel lang een drogisterij heeft. De vorige winkel bevindt zich schuin tegenover de nieuwe Etos. “Op de openingsdag van de Etos bestaat ons bedrijf exact 100 jaar! Dat gaan we na de grote vakantie uitgebreid vieren. Een hele week zal dan in het teken staan van beauty, gezondheid en babyverzorging”, vertelt Rob Spijkers.

 

Al jaren aan de top

De afgelopen weken hebben Rob en Angèle Spijkers keihard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. Het resultaat mag er zijn. De winkel heeft een frisse uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. “Etos staat al jaren aan de top als het gaat om service, assortiment én lage prijzen en dat zullen ook de klanten in Goirle gaan waarderen. Voor elke portemonnee hebben we een uitgebreide keuze. Op het gebied van gezondheid, beauty en dagelijkse verzorgingsproducten, maar ook van babyverzorging en de leukste cadeau-artikelen”, aldus Angèle Spijkers.

 

Over Etos 
Etos is verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Dit staat in het GfK Voorjaarsrapport 2015. Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorgings-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een goed en voordelig eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV.

 

 

etos etos