Buitenspeeldag in Goirle en Riel

ingevoerd op 03-06-2015

Op Woensdagmiddag 10 Juni vindt overal in het land weer de Nationale Straatspeeldag plaats. Tijdens deze dag krijgen kinderen de ruimte om lekker onbezorgd buiten te spelen. De buitenspeeldag is een initiatief van Veilig Verkeer Nederland en is bedoeld om de aandacht te vestigen op de veiligheid van kinderen in het verkeer.

 

Op Woensdagmiddag 10 Juni is het Kloosterplein in Goirle, en het grasveld aan de Goirleseweg in Riel dan ook omgebouwd tot speelplaats, voor alle kinderen uit Goirle en Riel.

Van 14.00uur tot 16.30uur kunnen kinderen lekker komen spelen met allerlei leuke spelletjes. Zo  kunnen kinderen onder meer hun zenuwen testen op een bibberspiraal of bij de zweefballetjes. Verder kan er een partijtje gevoetbald of basketbalt worden en is er de mogelijkheid om een mooie tekening te maken. Er is ook een springkussen te vinden waarop kinderen zich lekker kunnen uitleven.

Alle kinderen worden getrakteerd op een glaasje ranja en een ijsje, die zoals elk jaar gesponsord worden door Horesca Smulders en de Boerenschuur Riel. Voor de ouders richten we een terras in waar zij onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen genieten van de capriolen van de kids.

 

Wilt u meer informatie dan kunt u mailen naar

jongerenwerk@mainframe101.nl

buitenspeeldag buitenspeeldag