Zaterdag 20 juni beleeft Color the City, powered by Q-promotions, haar eerste editie!

ingevoerd op 29-05-2015

Color the City is een stichting bestaande uit dertien studenten uit Tilburg. Deze stichting zal 20 juni voor het eerst Color the City organiseren in het centrum van Tilburg. Het evenement bestaat uit een run van 5 kilometer, waar op vijf verschillende checkpoints kleurenpoeder over de deelnemers heen zal worden gegooid. Na de run zal er een aansluitend, gratis festival plaatsvinden (ook voor mensen die niet deel hebben genomen).

Op 20 juni wordt de binnenstad van Tilburg omgetoverd tot een waar kleurenfestijn. Meer dan duizend deelnemers zullen zich samen met de mannen van de ‘Rock our TOP off Show’ klaarmaken voor de kleurrijke run. Langs vijf verschillende checkpoints krijgen deelnemers steeds een andere kleur over zich heen. De toeschouwers kunnen lekker mee gooien, want langs het parcours zijn er zakjes kleurenpoeder verkrijgbaar. Daarnaast zullen er verschillende acts zijn om te laten zien wat Tilburg allemaal tot haar beschikking heeft. Zo zullen de dames van Dance Nation de DJ vergezellen op het podium, zorgt Sambabando Riel voor een gezellig sfeer en er is nog veel meer!

Na de run wordt er een moment genomen om aandacht te schenken aan de Johan Stekelenburg Stichting. Dit goede doel is door alle deelnemers gesteund door een deel van het inschrijfgeld te doneren. Wethouder Hans Kokke zal na de run een cheque aan de stichting overhandigen.

Daarna barst het feest los op het Piusplein, waarbij het festivalterrein voor iedereen gratis te betreden is. Geniet onder de kleurenpoeder van de vetste artiesten. Samen met DJ’s zoals Schoolplein, Pursang en Mighty Fools wordt dit een avond om nooit meer te vergeten.

Zet het in je agenda: Zaterdag 20 juni, Color the City in het centrum van Tilburg, mis het niet!

 

Color Color