“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 27-05-2015

Ron Adriaensen – BouwenMet

BouwenMet… U?

 

Na vijftien jaar werken bij een aannemer waagde Ron Adriaensen in 2012 de sprong: midden in de crisis startte hij zijn eigen aannemersbedrijf. Een gewaagde keuze die erg goed uitpakte. Nu, drie jaar verder, heeft hij zes mensen in vaste dienst en heeft hij een schil van een aantal zzp’ers. Samen verrichten ze prachtige renovaties en leveren ze verbouwingen op maat. “Wij zijn de juiste partij voor uw verbouwing!”

 

De ontvangstruimte van ‘BouwenMet’ oogt vriendelijk, inspirerend en modern. “Wij zijn van de nieuwe generatie aannemers. De tijd dat je in een stoffig kantoortje kwam is voorbij. Hier spreek ik met klanten, met onderaannemers, met mijn eigen personeel. Dat maakt het werk zo leuk. Elke dag is anders en ik weet van te voren slechts globaal hoe mijn week zal verlopen,” zegt Ron enthousiast. Het middelgrote aannemersbedrijf uit Goirle werkt met name voor particulieren en heeft ook zakelijke klanten, met name in de horecasector. “Onze klanten bevinden zich in Brabant en in omgeving Amsterdam. We verbouwen en renoveren complete woningen, maar ook badkamers, restaurants en gevels. Laatst hebben we een moderne aanbouw geplaatst aan een monumentaal pand!” vertelt Ron enthousiast terwijl hij enkele projecten laat zien.

 

Van begin tot eind

“Steeds meer klanten kiezen voor een totaalconcept. Daarom werken we samen met architecten, mensen uit de vastgoedwereld en interieurbouwers. We leveren met z’n allen het totaalplaatje. Een betrouwbaar team is bij zo’n project extreem belangrijk. We verrichten vele verbouwingen per jaar. Tijdens een klus zijn we van begin tot eind transparant en geven we een open begroting van het geheel prijs. Hierdoor weet onze klant precies waar hij of zij aan toe is en verloopt de communicatie open en eerlijk.” Goede communicatie is het sleutelwoord en zorgt dat een verbouwing succesvol wordt voor alle betrokkende partijen.

 

Geen massaproductie

Sinds december 2014 is ‘BouwenMet’ te vinden aan de Tijvoortsebaan in Goirle. “Een leuk, fris kantoor waar ik graag mensen ontvang! Ik ben blij met de mooie dingen die we tot nu toe hebben mogen maken. Ons werk is geen massaproductie. Je zult ons dus ook niet snel zien bij een nieuwbouwproject waar zes dezelfde rijtjeshuizen worden gebouwd. In de toekomst willen we ons nog meer specialiseren in hetgeen waar we goed in zijn: renovatie en maatwerk!” Benieuwd? Neem een kijkje op de website van ‘BouwenMet’ of kom langs op kantoor voor een vrijblijvende en inspirerende afspraak. 


Ron Adriaensen, BouwenMet, Tijvoortsebaan 12 Goirle.

T:013-534 49 68   E: info@bouwenmet.nl W:  www.bouwenmet.nl

 

De Kennismaker
 

kennismaker22 kennismaker22