Internationaal Celtic Festival Goirle 2015

Zaterdag 30 mei 2015

Acht internationale bands en solisten in de bijzondere ambiance van een intiem festival.

In de theaterzaal, de foyer en de monumentale kapel (1924) van Cultureel Centrum Jan van Besouw kan de echte Celtic- en muziekliefhebber op 30 mei zijn hart ophalen met top-performers uit de Keltische scene .

 

Dit voor Goirle en omgeving unieke festival omvat optredens van: Andy Irvine (Ierland), Allan Taylor (Ver. Koninkrijk), Iontach (Duitsland), New Eaden (België/Nederland), Fling (Nederland/België), Linde Nijland en Bert Ridderbos, O’Dreams en Jacques Mees (Nederland).

Roland Verstappen programmeerde op verzoek van CC Jan van Besouw dit unieke evenement.

 

Kom met je vrienden de lekkerste whisky’s proeven.

Tijdens het festival kun je whisky’s proeven aan onze bar. Voor het festival hebben wij in samenwerking met ABInBev de mooiste flessen voor je geselecteerd.

 

Kans op een VIP-arrangement !

Alle festivalgangers maken kans op een VIP arrangement: een Meet & Greet met de artiesten + een poster met de handtekeningen van alle artiesten. Winnaars krijgen uiterlijk donderdag 28 mei per e-mail bericht.

 

Zaterdag 30 mei | Celtic Festival Goirle - 17.00 u. | CC Jan van Besouw |Entree: € 32,50 / voorverkoop €29,50 Informatie en kaarten: janvanbesouw.nl

O’DREAMS met John Flierman en zijn kompanen Ed Veltrop en Danny Guinan O’DREAMS met John Flierman en zijn kompanen Ed Veltrop en Danny Guinan
poster - kopie (2) poster - kopie (2)
timetable timetable